BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,82
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL

Seda Sayan için kendini yaktı

Seda Sayan’ın programına kabul edilmeyince Kanal D binasının önünde kendini ateşe verdi.

Abone ol

İşsizlikten bunalıp cinnet geçiren 27 yaşındaki Mehmet Ali Özçelik adlı gencin, son çare olarak gittiği Seda Sayan’ın programına kabul edilmeyince, Kanal D’nin önünde, yanında getirdiği benzinini başından aşağı dökerek kendini ateşe verdiği iddia edildi.

Seda Sayan’ın, Kanal D’de yayınlanan ‘Sabahların Sultanı’ adlı programına katılmak için Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'ndeki Kanal D binasına gelen Özçelik, programa katılması kabul edilmeyince, cinnet geçirerek yanında getirdiği benzinle kendisini yaktı.

5 Mart günü sabah 08.30’da meydana gelen olayla ilgili görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, cinnet geçirip kendini yakan genç, Doğan Medya Center’de çalışan güvenlik elemanları ve yoldan geçen vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Olay yerine çağrılan ambulans ile Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Özçelik’in vücudunun yüzde 80’inin 2. -3. derecede yanık olduğu öğrenildi.

Yoğun bakımda olan Özçelik’in hastaneye getirildiğinde şuurunun kapalı ve durumun şu anda çok ağır olduğu belirtildi.

DHA ÇEKİM YAPTI AMA HABER YOK

Kanal D binasının önünde gerçekleşen olayın Doğan Medya Grubuna ait hiç BİR yayın organında yer almaması ise tepki çekti. Olayla ilgili konuşan bir görgü tanığı, güvenlik elemanları ve yoldan geçen araçlardan inenlerin yardımıyla güçlükle söndürülen Özçelik’in, kendisini yakarken DHA kameralarının da çekim yaptığını söyledi.

Haberin Televizyon ve gazetelerde yer almamasına tepki gösteren görgü tanığı, “Fakir fukaraya umut dağıtıp, reyting malzemesi yapıyorlar. Kendilerine inanıp kapılarına gelene ise duyarsız davranıyorlar. Vatandaş intihar ederek sesini duyurmaya çalıyorlar, fakat onlar yine de duymazlıktan geliyor” diye konuştu.

Kaynak: Haber7