BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  MAGAZİN

Seda kabul etmedi olan oldu

27 yaşındaki Mehmet Ali Özçelik adlı genç, iş bulmasına yardımcı olması için Seda Sayan'a gitti ama olumsuz yanıt alınca...

Abone ol

27 yaşındaki Mehmet Ali Özçelik adlı genç, iş bulmasına yardımcı olması için gittiği Seda Sayan’ın programına kabul edilmeyince, Kanal D’nin önünde, yanında getirdiği benzinini başından aşağı dökerek kedini ateşe verdi iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, kendisine iş bulunması için Seda Sayan’ın, Kanal D’de yayınlanan ‘Sabahların Sultanı’ adlı programına katılmak için Bağcılar Yüzyıl Mahallesi’ndeki Kanal D binasına gelen Özçelik, programa katılması kabul edilmeyince, cinnet geçirerek yanında getirdiği benzinle kendisini yaktı. 5 Mart günü sabah 08.30’da meydana gelen olayla ilgili görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, cinnet geçirip kendini yakan genç, Doğan Medya Center’de çalışan güvenlik elemanları ve yoldan geçen vatandaşlar tarafından söndürüldü. Olay yerine çağrılan ambulans ile Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Özçelik’in vücudunun yüzde 80’inin 2. -3. derecede yanık olduğu öğrenildi. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, yoğun bakımda olan Özçelik’in hastaneye getirildiğinde şuurunun kapalı ve durumun şu anda çok ağır olduğu belirtildi.

DHA ÇEKİM YAPTI AMA HABER YOK
Kanal D binasının önünde gerçekleşen olayın Doğan Medya Grubuna ait hiç yayın organında yer almaması ise tepki çekti. Olayla ilgili Haber7com’a konuşan bir görgü tanığı, güvenlik elemanları ve yoldan geçen araçlardan inenlerin yardımıyla güçlükle söndürülen Özçelik’in, kendisini yakarken DHA kameralarının da çekim yaptığını söyledi. Haberin Televizyon ve gazetelerde yer almamasına tepki gösteren görgü tanığı, "Fakir fukaraya umut dağıtıp, reyting malzemesi yapıyorlar. Kendilerine inanıp kapılarına gelene ise duyarsız davranıyorlar. Vatandaş intihar ederek sesini duyurmaya çalıyorlar, fakat onlar yine de duymazlıktan geliyor" diye konuştu.
Öte yandan Özçelik’in kendini yakması olay günü Cihan Haber ajansında, ’Kafamda sesler var, kimse bana inanmıyor’ şeklinde verildi. Ajans, Özçelik’in hastanede doktorlara, "Kafamda sesler duyuyorum. Kimse bana inanmıyor. Beyin tomografimi çekin, kafamdaki şeyi bulun" dediğini belirtirken, hasatane kaynaklarından öğrendiğimiz bilgilere göre Özçelik’in, hastaneye getirildiğinde bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.