BIST 9.723
DOLAR 32,53
EURO 34,80
ALTIN 2.425,83
HABER /  MAGAZİN

Seda Akgül'ün kocası Avram Habib kimdir düğün fotoğrafı

Seda Akgül Avram Habib ile evlendiğini dün gece instagram hesabından duyurdu. 1.5 yıldır birlikte olan çift dün gece evlendi. Peki Seda Akgül'ün kocası Avran Habib kimdir, nerelidir? İşte Seda Akgül'ün düğün fotoğrafları

Abone ol

Seda Akgül evlendi mi kocası kim soruları dün akşam cevabını buldu. Seda Akgül, dün gece 1.5 yıllık sevgilisi Avram Habib ile evlendi İnstagram hesabından düğün fotoğraflarını paylaşan Seda Akgül'in kocası Avram Habib kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?

SEDA AKGÜL'ÜN KOCASI AVRAM HABİB KİMDİR?

Avram Habib ile evlenen Seda Akgül, geçtiğimiz gün özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamalarda ilişki hakkında çok özel bilgiler vermişti.

 İşte Seda Akgül'ün röportajından ilgili bölümler...

Seda Akgül 1.5 yıl önce Alaçatı'da tanıştığı Avram Habib ile 7 Mart Pazartesi günü evlendi.  Peki Seda Akgül'ün kocası Avram Habib kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Kısa sürede bir hayli kilo veren ve son hali ile adından sıkça söz ettiren Seda Akgül, verdiği bir röportajda özel hayatı ile iligli merak edilenleri açıkladı. Avran Habib için kilo vermediğini söyleyen Seda Akgül, sevgilisi ile meğer en kilolu zamanlarına tanışmış.

SEDA AKGÜL'ÜN SEVGİLİSİ AVRAM HABİB KİM?

Seda Akgün 7 Mart Pazartesi günü sevgilisi Avram Habib ile nikah masasına oturacak. Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıyacağı öğrenildi.

SEDA AKGÜL SEVGİLİSİ AVRAM HABİB'İ BÖYLE ANLATMIŞ

Hayatımda biri var. 1 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. En kısa zamanda evleneceğiz. Zayıflamamın onunla en ufak bir ilgisi yok. Avram ile birlikte olmaya başladığımda en şişman zamanlarımdaydım.

OFİSTE EVLENECEĞİM

Ofiste evlenicem. Ya avukatımız yanımızda olur ya da belediye başkanı bir arkadaşımız. Gelinklik bile giymeyeceğim. Gelinlik kadar saçma, insanı şişman gösteren bir şey daha yok. Şık bir kıyafet giyerim, açık renk. Ben doğum günlerimde de açık renk kıyafetler giyerim. Ferah olsun, uğur getirsin diye. Astrolojiye meraklıyım. 9 Mart'tan önce evlenmemiz lazım. 3 hafta kaldı.

"YUMURTALARIMI DONDURDUM"

"Yumurtalarımı dondurdum. İstediğim yaşta anne olabilirim. Şu an evlat sahibi olabiliyorum. Bunu feminist atak olarak düşünmeyin. Hümanistim. Erkekler 80 yaşında da baba olabilirim diye dolaşır ya, ben de 80 yaşında ana olurum. İşte o kadar!"