BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Sayandan ağır sözler

Seda Sayan ve Lerzan Mutlu'nun arasındaki soğuk savaş nefes almaksızın sürüyor.

Abone ol

Seda Sayan'a ağır sözler! Lerzan Mutlu, ''Dobra değil, kobra yılanı''. Banu Alkan,''Ağzımı açarsam, Türkiye'yi terk eder. Kıskandığı kadınların önünü kesmek için herkesi seferber ediyor''

Sabah programları yapan iki ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Lerzan Mutlu'nun arasındaki soğuk savaş nefes almaksızın sürüyor. Seda Sayan'ın kendisini bu piyasada görmek istemediğini iddia eden Lerzan Mutlu, ''Adını bile anmak istemiyorum ama o şahsın elinde büyüdüm. Daha küçük bir çocukken ailecek gidip gelirdik yani Seda Hanım benim çocukluğumu bilir. Anlayacağınız aile dostumuzdu. Benim kendisiyle hiçbir problemim olmadığı halde yıllardır ekmeğimle oynamaya çalışıyor. Her sabah ekrana çıkıp iyi ve yardımsever bir insanı oynuyor ama işin aslı böyle değil. Benim ekranlarda sabah programı yapmamdan ve piyasada olmamdan son derece rahatsız ve bunun için de sürekli kuyumu kazıyor. Kendisiyle saçlarımızının rengi dışında hiçbir şeyimiz benzemiyor. Açıkçası benzemesini de istemiyorum'' şeklinde konuştu.

DOBRA DEĞİL, KOBRA YILANI

Lerzan Mutlu'nun programına konuk olan Banu Alkan da Seda Sayan'a adeta ateş püskürdü. Program bitiminde soruları cevaplandıran Afrodit, ''Sakin yapıya sahip bir insanım ama aptal değilim. Karşımdaki insanın içinden ne geçtiğini çok iyi anlarım. Bunca yıldır sanat camiasının içindeyim ve artık insan sarrafı oldum. Seda Sayan, Murat Taşdemir'i sunuculuğunu yaptığı sabah programına davet etti. Sonra ekibiyle birlikte, konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir kızcağız bularak Murat'la aramızı bozmak için ortalığı karıştırmaya çalıştı ve aklı sıra reyting avcılığı yaptı. Beni de programa telefonla bağlamak istediler ama kabul etmedim. Eğer ağzımı açarsam, Seda Türkiye'yi terk eder. Kıskandığı kadınların önünü kesmek için herkesi seferber ediyor ve her şeyi yapıyor. Nasıl bu kadar hadsiz olabiliyor? Kimdir bu kadın?'' dedi.