BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  GÜNCEL

Savcılık itiraz etti yakalama kararı çıkarıldı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan ve ifadesinde suçunu itiraf eden Mehmet Ali Aligül'ün serbest kalması kararına savcı itiraz etti.

Abone ol

İSTANBUL Kadıköy'de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan ve mahkemece serbest bırakılan zanlı Mehmet Ali Aligül için savcılık itiraz etti. Serbest bırakılan Aligül, akşam saatlerinde yeniden gözaltına alındı.

Kadıköy’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi 20 Şubat Pazartesi günü saat 01.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklamıştı. Olayla ilgili 39 yaşındaki Mehmet Ali Aligül Sancaktepe’deki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Aligül'ün evli ve 4 çocuk babası olduğu, servis şoförlüğünün yanında Sigorta Acentalığı da yaptığı öğrenildi.

İKİ KEZ İTİRAZ EDİLDİ

Mehmet Ali Aligül'ün serbest bırakılmasına savcı iki kez itiraz etti. 7'nci Sulh Ceza Mahkemesi hakimi savcının bu itirazını reddetti, 8. Sulh Ceza Mahkemesi ise talebi kabul etti. Serbest bırakılan kundakçı Mehmet Ali Aligül hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Tekrar gözaltına alınan ve emniyete götürülen Mehmet Ali Aligül'ün sabah saatlerinde mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.