BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Savcı Öz yeni odasına isyan etti

Hakkında inceleme başlatılan ve bu nedenle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’ne atanan Zekeriya Öz'ün yeni odasını beğenmediği iddia edildi.

Abone ol

Dubai gezisi nedeniyle hakkında HSYK tarafından inceleme başlatılan ve bu nedenle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’ne atanan Zekeriya Öz, HSYK’nın kararına itiraz edeceğini belirtti.

Savcı Zekeriya Öz dün İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrılarak Bakırköy Adliyesi'ne gitti. Skandal savcı Öz çıkışta yaptığı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında, görevini kötüye kullanmak suçlamasıyla suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

İddialara göre Başbakan, Zekeriya Öz'ü kast ederek "Yılda 22 kez yurt dışına çıkan savcı mı olur" diye gazetecilere konuşmuştu. 2 yılda 18 kez yurt dışına çıktığı ispatlanan Öz ise Başbakan'ı istifaya çağırmıştı.

YENİ ODASINI HİÇ BEĞENMEDİ

Yeni görev yeri olan Bakırköy Adliyesi'ne gelen Zekeriya Öz, kendisi için hazırlanan odaya göz attıktan sonra adliyeden ayrıldı. 4. kattaki yeni 450 no'lu oda boyanıp Öz için hazırlanırken, savcnın odayı küçük bulduğu öğrenildi.

Kaynak: Takvim