BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.401,97
HABER /  GÜNCEL

Savarona'ya Rus mafyası da karıştı

Savarona yatındaki fuhuş operasyonunda gözaltına alınan Rus hayat kadınları savcılıkta susma haklarını kullandı!

Abone ol

Savarona yatındaki fuhuşu tertipleyen şebekenin üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltında bulunan 2'si kadın 8 kişi, yarın adliyeye sevk edilecek. Fuhuş mağduru olarak ifadelerine başvurulmak istenilen 10 kadın Rus mafyasından korktuğu bu nedenle konuşmadıkları iddia edildi.

Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki jandarma karakolunda gözaltında tutulan ve fuhuş şebekesi üyesi olmakla suçlanan 2'si kadın 8 zanlı, bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Kadriye beldesindeki Akınlar Sağlık Ocağı'na getirilen ve yüzlerini gizleyen zanlılardan bazıları gazetecilere, ''Hakkımızda yanlış haberler yapıyorsunuz. Biz suçsusuz'' diye seslendi. Zanlılar yarın Antalya Adliyesi'ne sevk edilecek.

KADINLAR SAVCILIKTA

Öte yandan Savarona'da işadamlarıyla fuhuş yaptıkları iddiasıyla mağdur sıfatıyla ifadelerine başvurulmak üzere jandarma tarafından gözaltına alınan yabancı uyruklu 10 kadın ise ifade vermeyi reddetti. Rus Konsolosluğu görevlilerinin devreye girmesine rağmen susma hakkı kulanan kadınlardan biri savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer 9 kadın ise bugün savcılığa sevk edildi. Rus mafyasından korktukları için ifade vermeye çekindikleri ileri sürülen kadınların savcılıktaki sorguları sürüyor. Tercümanlar eşliğinde ifade alma işleminin gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor.