BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.434,95
HABER /  GÜNCEL

Şaşkın gaspçıya acı dayak

Ankara'da bir genç kızı gaspeden şaşkın saldırgan olay yerinde cep telefonunu düşünce bakın ne oldu..

Abone ol

Keçiören'de genç bir kıza saldıran ve cep telefonunu olay yerinde düşüren gaspçı, genç kızın yakınlarının kurduğu tuzağa düşünce feci şekilde dayak yedi. Polise teslim edilen gaspçı, tutuklandı.

Kızılay'da bir bilgisayar yazılım firmasında çalışan Tuğba C. (20), önceki akşam iş dönüşü Keçiören'in Aktepe semtindeki evine girerken apartman içerisinde saldırıya uğradı.

Saldırgan, boğazını sıkarak etkisiz hale getirdiği Tuğba C.'nin dizüstü dizüstü bilgisayarını alarak kaçtı. Saldırganın kaçmasının ardından kendine gelen ve yardım isteyen Tuğba C., durumu yakınlarına anlattı.

Tuğba C.'nin babası ve kardeşleri olay yerinde saldırgana ait bir cep telefonu buldu. Bir süre sonra cep telefonunun aranması üzerine Tuğba C.'nin yakınları, cep telefonunu yolda bulduklarını belirterek, arayan kişiye teslim edebileceklerini söylediler.

Telefonu almaya gelen kişiyi gizlendiği arabadan tanıyan Tuğba C'nin saldırganı teşhis etmesi üzerine genç kızın babası ve ağabeyleri, saldırganı uzun süre dövdüler. Saldırgan daha sonra polise teslim edildi.