BIST 10.616
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.431,94
HABER /  MAGAZİN

Şarkıcı Gülşen'e protesto şoku!

5 bini aşkın müziksever konser öncesi 'Rezalet' diyerek Gülşen'i protesto etti...

Abone ol

'52. Uluslararası Bursa Festivali' kapsamında konserine, 1.5 saat geç çıkan sanatçı Gülşen, Bursalı hayranlarından büyük tepki topladı.

Gülşen, daha sonra eski ve yeni albümünden seslendirdiği parçalarla dinleyenlerini coşturup alkış aldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '52. Uluslararası Bursa Festivali', Türk pop müziğin ismi Gülşen'i Bursalı sevenleriyle bir araya getirdi. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran 5 bini aşkın müziksever konser öncesi 'Rezalet' diyerek Gülşen'i protesto etti. Sahneye 1.5 saat geçikmeyle çıkan Gülşen programına 'Yatcaz Kalkcaz Ordayım' isimli hit şarkısıyla başladı.

Şarkı sonrası 'Yuh' sesleri arasında uzun süre ıslıklanan Gülşen, 'Haklısınız' diyerek ortamı yumaşatmaya çalıştı. Yoğun trafik nedeniyle geç kaldığını söyleyen Gülşen, "17 yıllık sanat hayatımda böyle bir şey ilk kez başıma geldi. Beni affederseniz çok mutlu olurum" dedi.

İlerleyen bölümlerde eski ve yeni albümünden parçalarla dinleyenlerini coşturan Gülşen, moral depolamaya çalıştı. Bursa Festivali'nin en görkemli, kalabalık ve ilginç konserine damgasını vuran Gülşen, program sonunda, şarkılarına eşlik eden izleyicilerine teşekkür etti.