BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sarıyerde Erzurum havası

Sarıyer Belediyesi sponsorluğunda, "Yöresel Geceler" adlı programda bu hafta Erzurum yer aldı.

Abone ol

Sarıyer Belediyesi sponsorluğunda, Mavi Karadeniz televizyonunda canlı olarak yayınlanan ve her hafta farklı bir yörenin tanıtıldığı "Yöresel Geceler" adlı programda bu hafta Dadaşlar diyarı Erzurum yer aldı.

Yılmaz Turan'ın ve Musa Ada'nın sunuculuğunu yaptığı programda Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Erzurumluları yalnız bırakmadı. Programda konuşma yapan Başkan Yusuf Tülün, “Her yöremiz farklı bir renk, her yöremiz farklı bir kültür, sloganımızla başlatmış olduğumuz ‘Yöresel Geceler’ adlı programda bu hafta Dadaşlar Diyarı Erzurum’dayız. Yöresel Geceler’de farklı yörelerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Ülkemiz kültürel değerleriyle çok zengin bir yapıya sahip. Hepimiz farklı bir kültürden geliyoruz. Ancak farklı kültür ve farklı renklerimizle hepimiz Al bayrağın altında Türkiyeliyiz. Vatandaşlarımıza bu cennet vatanımızı tanıtmaya devam ediyoruz. Başlattığımız kültür gezilerimizle 30 bin vatandaşımızı Çanakkale, Ankara, Edirne, Bursa ve İstanbul’u gezdiriyoruz.”dedi

Sarıyer Halk Eğitim Merkezi'nde hazırlanan programda, Erzurumlu sanatçılar, salonu dolduran ve ekranları başında programı izleyen vatandaşları coştururken; Erzurum’un zengin mutfağı’na ait yemekler tanıtıldı.