BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  GÜNCEL

Her pazar halkla bütünleşiyorlar

Sarıyer Belediyesi'nin düzenlediği ‘Halk Meclisi Toplantıları’na her Pazar devam ediliyor.

Abone ol

Vatandaşın yerel yönetimlere katılımını sağlamak ve halkın sorunlarını yerinde dinlenmek amacıyla düzenlenen ‘Halk Meclisi Toplantıları’na her Pazar devam ediliyor.

Halk Meclisi Toplantısı’nda Pınar, İstinye, Yeniköy, Derbent, Darülşafaka ve Ferahevler’de yapılan hizmetleri, slayt gösterisi eşliğinde vatandaşlara anlatan Başkan Yusuf Tülün “Bizim görmediklerimizi, bizim duymadıklarımızı sizler bize bu mahalle toplantıları ile söyleyeceksiniz. Telefonum 24 saat açık. Bizim başımız dik alnımız ak, veremeyecek hesabımız yok” dedi.

Başkan TÜLÜN, göreve geldiği günden bu yana düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle gezilerini aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, tüm ekiple mahallelere gelerek vatandaşların istek, beklenti ve şikâyetlerini yerinde çözüm bulmayı amaçladığını söyledi.

Belediyenin çalışmalarından genel olarak memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, imar ve evlerinin yıkılma korkusu yaşadıklarını dile getirdiler. Başkan Tülün ; ‘’Yıkım kararları konusunda sizlere bazı kesimler yalan söylüyor, dedikodulara inanmayın, dört yıldır buradayım çatınızdaki kiremitlere bile dokunan oldu mu? Sarıyer’de Kentsel Dönüşüm olmayacak. Tapu konusunda ise çalışmalar devam ediyor. Bizim yanlış yapma lüksümüz yok her şey belgelidir ‘’ dedi.

Halkın sorunlarına yerinde çözüm üretmek amacı düzenlenen toplantıya Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Başkan Yardımcıları Şems Çakıroğlu, Ali Usta, AK Parti İlçe Başkan Nurettin Çelik, Belediye Birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.