BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,58
HABER /  DÜNYA

Sarıgül seçim startını verdi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Esenler ve Bağcılar ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçim startını verdi. <br/>Şişli Belediye...

Abone ol

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Esenler ve Bağcılar ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçim startını verdi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Bağcılar ve Esenler İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçim startını verdi. Sarıgül ilk olarak Esenler ilçe teşkilatını ziyaret etti. CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ile görüşen Sarıgül, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalığa da seslendi.
Sarıgül’ün ikinci durağı Bağcılar CHP İlçe teşkilatı oldu. Teşkilat önünde kendisini karşılayan vatandaşlara bir konuşma yapan Sarıgül, "Duvarda ’Çare Sarıgül’ yazısını gördüm. Görüyorum ki bu meydanda ’Çare Sarıgül’ diyorsunuz. Ben de size söz veriyorum o güzel ve umutlu bakışlarınızı boşa çıkarmayacağım. Adaylık kesinleşmediği için ön ziyaretler oluyor, adaylık kesinleştikten sonra meydanlar, sokaklar, evler ve işyerleri bir başka türlü olacak” dedi.
Seçim sürecinde çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen Sarıgül, "Ben bir yere geldiğim zaman bana karşı gözüküp benden sonra çalışmazsanız yutmam. Sizden ricam şu; AKP’ye oy veren kardeşlerimizle konuşacaksınız. Onların yüzde yirmisi bize oy vermeye hazır. Sakın AKP’li kardeşlerimize gitmemezlik yapmayacaksınız. Bize oy veren vatandaşlarımız pişman olmayacak’’ diye konuştu.
Mustafa Sarıgül’ün konuşması sıkça "Çare Sarıgül" sloganlarıyla kesildi. Konuşmanın sonunda Sarıgül’ün yeni seçim şarkısını vatandaşlarla birlikte söyledi.