BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  MEDYA

Sarıgül kiminle çok gizli görüşme yaptı?

Mustafa Sarıgül ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü hakkınd aflaş iddia! İnönü ve Sarıgül şuanda Berlin'de 'çok gizli' görüştü!

Abone ol

CHP’nin son seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül hakkında flaş iddia! Sarıgül'ün Berlin’de Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile çok gizli bir görüşme yaptı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ DEPREMİNİN ARDINDAN BERLİN'DE FLAŞ GÖRÜŞME!

Gündemi uzunca bir süre meşgul eden 'Şişli Belediyesi'nde İnönü ve Sarıgül depremi' tartışma ları etkisini hala yitirmemişken, Hürriyet'in internet sitesinde yer alan özel habere göre, Hayri İnönü’nün resmi bir toplantı için Berlin’e gideceğini haber alan Mustafa Sarıgül, haftasonu erkenden Almanya’ya gitti. İki siyasetçi Berlin’deki Swissotel’de şu dakikalarda bir görüşme yaptı.

sarigül-inönü.jpg

İNÖNÜ VE SARIGÜL GERGİNLİĞİNİN TEMEL NEDENİ NEYDİ?

Mustafa Sarıgül ve Hayri İnönü son olarak Şişli Belediyesi'nde Başkan İnönü ve Emir Sarıgül arasında yaşanan depremden sonra gerilim yaşamıştı. İnönü'nün istifaya zorlanarak Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'e başkanlık yolu açılmasının hedeflendiği iddialarının ardından Hayri İnönü açıklama yaparak, "İstifa yok görevimin başındayım" demişti.

emir-sarigül.jpg

SARIGÜL GÖRÜŞME SEBEBİNİ AÇIKLADI

Mustafa Sarıgül, görüşmenin sebebine ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Burada buluşmamız tamamen tesadüf. Farklı sebeplerle Berlin’e gelmişken bir araya geldik. Hayri benim çok eski dostum…” dedi.