BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Alperen Ocakları BBP ile bağları kopardı!

Gençlik teşkilatı Alperen Ocakları ve Büyük brilik Partisi (BBP) arasındaki köprüler atıldı.

Abone ol

Helikopter kazasında hayatını yitiren siyasetçi Muhsin Yazıcıoğlu’yla özdeşlemiş Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları arasında olay bir ayrılık yaşandı! Alperen Ocakları, BBP ile bağlarını söküp attıklarını ilan etti.

"MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN YOLUNDAN ÇIKTILAR"

Alperen Ocakları, BBP’nin kurucusu olan Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolundan çıkmış olmasını iddia ederek, uzun süredir gergin süren ilişkilere nokta koyarak gençlik teşkilatın artık partiden bağımsız olacağını ilan eden bir basın açıklaması yayınladı.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün imzasıyla şu ifadelere yer verildi:

“Bundan sonraki süreçte Alperen Ocakları olarak çalışmalarımızı ‘Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ adı ve kurumsal kimliğiyle yürüteceğiz. Derneğimizin resmi bütün işlemleri tamamlanmış olup, birçok il ve ilçede de şubeleşme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Allah’ın izniyle bütün il ve çoğu ilçemizde de derneğimizin şubeleri açılacaktır.

"İZLEDİKLERİ SİYASİ YOL HARİTASI BİZLERİ KAPSAMIYOR"

Bizlerin mensubiyet duygusuyla bağlı olduğu parti şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu kurucusu olduğu Büyük Birlik Partisi’dir. Vefakâr Büyük Birlik Partisi’nin mevcut genel başkanının ve çekirdek yönetiminin idealize ettiğimiz fikirleri ve misyonunu üstlendiğimiz değerleri temsil edebilme kabiliyetine ve samimiyetine sahip olmadığını düşünmemiz hasebiyle kendilerine mesafeli olduğumuzu, Onların kararlarının, kelamının ve izledikleri siyasi yol haritasının bizleri kapsamadığını deklare ederiz.

"VEFA DUYDUĞUMUZ YAZICIOĞLU'NDAN BAŞKASI DEĞİLDİR"

Birilerinin işgal ettiği makamlar, ticari kazançları ve sahip oldukları işlerden dolayı bu şahıslara vefa borcu olabilir. Fakat bizim sevgimizin ve vefamızın kaynağı Allah yolunda bir adam atmamıza vesile olan manevi bir sevkten kaynaklıdır. Bu noktada vefa duyduğumuz şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan başkası değildir.”