BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,85
HABER /  DÜNYA

Sarıgül CHP’ye katılacak mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Mustafa Sarıgül’ün adaylığına ilişkin, “Bir nikah yapılacaksa çift taraflı iradeyle ...

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Mustafa Sarıgül’ün adaylığına ilişkin, “Bir nikah yapılacaksa çift taraflı iradeyle olur” dedi.
CHP MYK toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlığı’nda devam ederken; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Koç, bir gazetecinin “Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Belediye Başkanlığına adaylık durumu nedir, katılımını bekliyor musunuz, herhangi bir davet var mı“ sorusu üzerine şunları söyledi:
“Genel Başkanımız ve diğer yöneticiler bu konuda açıklama yaptılar. Genel Başkanımızda ifade ettiği gibi partiye üye olmanın yolları açık, koşulları da belli. CHP aday olmanın yöntemi de belli. CHP Genel Başkanı ve yetkilileri çok açık ve net böyle bir iradeyi ortaya koydular. Hiçbir hareket siyasette tek taraflı iradeyle olmaz. Bir nikah yapılacaksa çift taraflı iradeyle olur.”
(İHA)