BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sarı-kırmızılılara uyarı geldi!

Aslan'ın en güçlü taraftar grubu, Galatasaraylı taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu. İşte o açıklama...

Abone ol

Aslan'ın en güçlü taraftar grubu, Galatasaraylı taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu...

Galatasaray'ın en güçlü taraftar grubu UltrAslan, sarı-kırmızılı taraftarları, takımlarının 18 Mart Cuma günü sahalarında Fenerbahçe ile yapacağı derbi karşılaşmasında sorumlu davranmaya davet etti.

UltrAslan'ın internet sitesindeki açıklamada, karşılaşmanın önemi dile getirilerek, ''Şu an içinde bulunduğumuz durum ve rakip takımın Aslantepe'ye ilk kez geliyor olmasından dolayı büyük bir önem arz etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi o gün de, takımımızın 90 dakika arkasında olduğumuzu hissettirmemiz ve tüm dünyaya Galatasaraylılık duruşunu göstermemiz gerekmektedir. Ne olursa olsun rakip oyuncuların tahriklerine kapılmadan takımımızı destekleyelim. Sahaya kesinlikle hiçbir şey atmayalım. Sahada olan pozisyonlara tepkisiz kalmayarak bize yakışır şekilde tepkimizi gösterelim. Asla ve asla küfür etmeyelim'' ifadelerine yer verildi.

Bu arada, karşılaşmada, rakip takımı baskı altına sokmak için UltrAslan liderliğinde stadın 4 tribünde koreografi yapılacağı belirtildi.

Koreografi, Pegasus Tribünü'ndeki setin üzerinden bayrağın sallanması ile başlayacak. Bayrağın sallanmasından sonra koltuklara bırakılan kartonlar havaya kaldırılacak ve maç başlayana kadar indirilmeyecek. Ayrıca bazı tribünlerde dev pankart ve bayraklar açılacak.