BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL

Saraçoğlu stadı yanında fuhuş rezaleti!

Şükrü Saraçoğlu stadının yanında bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiası polisi harekete geçirdi. Rezillik 'gol' şifresiyle günyüzüne çıktı.

Abone ol

Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın hemen yakınında bulunan bir masaj salonunda özellikle maçlardan sonra yoğun bir şekilde fuhuş yapıldığı yönünde ihbar alan polis, 1 ay boyunca Fenerbahçe’nin yaptığı maçların ardından müşteri gibi masaj salonuna gitti.

Bucaspor maçından sonra aynı salona gidip yoğunluktan dolayı bir gün sonraya randevu alan polis, hayat kadını ile pazarlık yapıp odaya çıktıktan sonra "Abi gol oldu" mesajı çekerek operasyonu başlattı.

Kadıköy’de Zühtüpaşa Mahallesi, Mektep Sokak’ta bulunan bir masaj salonu için 1 ay önce fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, masaj salonunu takibe aldı. Müşteri gibi masaj salonuna giren polisler, 1 ay boyunca Fenerbahçe’nin Şükrü Saraçoğlu’ndaki maçlarının ardından masaj salonuna gitti.

Temkinli davranan masaj salonundaki hayat kadınları tanımadıkları işadamı kılığındaki polislerin cinsel ilişki tekliferini kabul etmedi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından başlayan takip Bucaspor maçında sona erdi. Fenerbahçe-Bucaspor maçının ardından yine müşteri gibi davranan bir polis memuru "Bucaspor maçında çok yorulduk. Bu sefer masajdan başka şeyler de istiyorum" dedi.

Bunun üzerine hayat kadını ise, "Bu akşam olmaz. Çok yoğunuz. Ama yarın akşam gelirsen olur" dedi. Pazartesi günü akşam masaj salonuna giden polis memuru, masaj yaptırdıktan sonra hayat kadını ile fuhuş için pazarlık yaptı. Seri numaraları alınmış 100 TL’yi masaj salonuna veren polis memuru ayrı bir odaya çıkarıldı. Hayat kadınına da 100 TL veren polis, yeterli delili elde ettikten sonra dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarına "Abi gol oldu" mesajı çekti. Ekiplerin de içeri girmesinin ardından, masaj salonu sahibi İsmet E. (67), masaj salonunu mesul müdürü Kenan O. (21), masaj salonunda temizlikçi olarak çalışan H.Ö. (60) ile 9 hayat kadını gözaltına alındı.

Masaj salonunda bulunan prezervatiflere de delil olarak el konuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılara fuhuş yaptırmak ve fuhuşa yer temin etmek suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

"YOLCU OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ 20 YARALI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA..
TIKLAYIN...

[PAGE]

Eskişehir'de yol çalışması nedeniyle tek şeritten ulaşımın sağlandığı yolda otomobil karşı yönden gelen yolcu otobüsünün altına girdi. Kazada LPG tankının yola fırladığı otomobil ve yolcu otobüsü yandı. Otobüstekiler tahliye edilirken, otomobilde bulunan biri kadın 3 kişi yanarak can verdi, otobüsteki yolculardan 20'ye yakını da hafif yaralandı. 

Kaza, Eskişehir-Ankara karayolunun 36'ncı kilometresinde bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen LPG'li otomobil, karşı yönden gelen ve Mersin'den Bursa'ya giden Mahmut Fidan yönetimindeki yolcu otobüsünün altına girdi. Kazada otomobilin LPG tankı tarlaya fırladı, içerisinde benzin bulunan yakıt deposu alev aldı. Alevler bir anda yolcu otobüsünü de sardı. Otobüsün yan tarafında uyuyan ikinci şoför Metin Sökmen emniyet valfleri açarak kapıların açılmasın sağladı. Otobüs yolcuları da yanan araçtan dışarı çıktı.    

 

Tamamen yanan otomobilde bulunan ilk belirlemelere göre 3 kişi yanarak öldü. Otobüste bulunan 20 kadar yolcusu ise hafif yaralandı. Yaralı yolculardan bir bölümünün tedavisi 112 ambulansında görevli sağlık ekibi tarafından olay yerinde yapıldı, diğer yaralılar da Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldı. Otobüs yolcuların Mehmet Yılmaz, "5'inci koltukta oturuyordum. Yol çalışması nedeniyle tek şeritten verilen yolda karşıdan gelen bir otomobil önündeki aracı solladı, daha sonra kontrolü hakimiyetini kaybederek otobüsün altına girdi. Ardından da alevler yükseldi" dedi.

 

Jandarma Komutanlığı yetkilileri olayda otomobilin ve yolcu otobüsünün tamamen yandığını ve kullanılamaz hale geldiğini, otomobilde ilk belirlemelere göre biri kadın 3 kişinin öldüğünü, araçta başka kimse bulunup bulunmadığının araştırıldığı bildirdi.


"S" PLAKALI 24 ARAÇ ARANIYOR
BAĞŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

 

[PAGE]


Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Konacık Belediyesinden sahte encümen kararlarıyla alındığı belirlenen 24 “S plaka”nın trafikten çekilmesi için çalışma başlatıldı.

Bir süre önce belediyeye gelen şikayetleri değerlendiren Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, idari soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında belediyede çalışan bir kişinin, dışarıdan başka kişilerin yardımını da alarak sahta encümen kararlarıyla “S plaka” evrakı düzenlediği belirlendi.

Tosun, sahte encümen kararlarıyla alındığı tespit edilen 24 adet “S” plakanın trafikten çekilmesi için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına yazı yazdı. Bu arada Bodrum Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Tosun, olayın geniş kapsamlı olarak aydınlatılmasını istedi.

Mehmet Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, konuyla ilgili yaklaşık 7 ay önce idari soruşturma başlattıklarını belirterek, “Yeni belediye kanunu çerçevesinde servis aracı plakası tahsis ediyoruz. Tahsis yazısı veriyoruz ve emniyetimiz de bunları tescil ediyor. Bunlarla ilgili usulsüzlük duyumları gelmişti. Bizim bilgimiz olmadan, belediyenin onayı olmadan, bazı encümen kararlarını çoğalttıkları, hazırladıkları ve bununla ilgili de trafikten araç tescil ettirdikleri duyumları gelmeye başlamıştı. Bunun izini sürdüğümüzde, 24'e yakın aracın plaka izin belgesinin belediyemizin kayıtlarında bulunmadığını, bizim bilgimiz haricinde düzenlendiğini ve trafikten tescillerinin yapıldığını tespit ettik. Ve hemen idari soruşturmamızı tamamlayıp, Bodrum Savcılığına suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Olayla ilgili zabıta biriminde çalışan bir kişiyi açığa aldıklarını anlatan Tosun, şöyle konuştu:

“Kaymakamlığımız aracılığıyla yasal işlemler devam etmekte. Bu S plakaların bir an önce araçtan men edilmesi lazım, çünkü belgeleri, ruhsatları yasal değil. Öğrenci taşıdıkları için ben çok önemsiyorum, trafikte geziyorlar. Biz piyasadaki rekabet koşullarını dengelemek adına her önümüze gelene plaka vermemiz mümkün değil. Bir araç alanın 3-4 tane daha almasını istemiyoruz, dengelemeye çalışıyoruz.”

"TUZLA'DA İNANILMAZ OLAY"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Adana’da 6 yıl önce ikinci evliliklerini yapan Kaşıkçı çiftini ayıran kaza, Kurban Bayramı’nın son günü meydana geldi.

Terzi Ergün Kaşıkçı (40), eşi Emine Kaşıkçı (38) ile birlikte Tuzla Beldesi’nde yaşayan bir yakınlarını ziyaret etmek için 01 PU 576 plakalı motosikletle yola çıktı. Kaşıkçı çiftini taşıyan motosiklet, Tuzla yolunda plakası belirlenemeyen bir otomobil tarafından sıkıştırıldı.

FELÇ KALMA RİSKİ VAR

Ergün Kaşıkçı otomobilden kaçarken, bu sırada arkasında oturan eşinin üzerindeki şalın ucu, motosikletin arka tekerleğine sıkıştı. Şal yüzünden tekerlek kilitlenince motosiklet devrildi. Yaklaşık 20 metre takla atan motosiklet daha sonra şarampole uçtu. Ergün Kaşıkçı olay yerinde yaşamını yitirdi, eşi Emine Kaşıkçı ise ağır yaralandı. Hayatını kaybeden Ergün Kaşıkçı, Ali Hocalı Köy Mezarlığı’nda toprağa verilirken, Emine Kaşıkçı’nın tedavisi ise Numune Hastanesi’nde sürüyor. 2 çocuk annesi kadının belden aşağısının felç olma riski bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, motosikleti sıkıştırdığı iddia edilen otomobilin şoförünü belirlemeye çalışıyor. Ergün Kaşıkçı’nın 1.5 yıl önce ağabeyi Bülent Kaşıkçı’yı elektrik çarpması sonucu, Emine Kaşıkçı’nın boşandığı eşini ise 1.5 yıl önce trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.(