BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Sapık baba kurbanı ilk kez TV'de

Tam 18 yıl babasının tecavüzüne uğradı. Aradan bir yıl geçtikten sonra ilk kez TV'ye çıkıp duygularını anlattı.

Abone ol

ABD'de geçen yıl, kaçırılmasının üzerinden 18 yıl geçtikten sonra ortaya çıkan Jaycee Dugard, bu kez de, geçen Ağustos'taki kurtuluşunun ardından ilk kez televizyona çıktı.

Amerikan ABC televizyonuna çıkan Dugard, “Merhaba benim, Jaycee. Hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim. İyiyim. Önümdeki yol uzundu, ama başardım” ifadesini kullandı.

Artık 29 yaşında olan Dugard, 18 yıllık esaretten sonraki bu ilk açıklamasında, üvey kardeşi ve annesinin yanında görülüyor. Aile içinde Noel pastaları hazırlarken konuşan Dugard, ilk kez pasta yaptığını da söylüyor. Görüntülerde, kendisini kaçırıp yıllarca tecavüz eden Phillip Garrido'dan olma iki kızı ise yer almıyor.

Geçen yıl kurtulmasından beri normal yaşantıya dönmeye çalışan Dugard'ın, ehliyet ile iki kızının doğum belgesini aldığı, lise diploması almaya çalıştığı ve üniversiteye gitmek istediği belirtiliyor.

Jaycee Dugard, Ocak ayında da California'daki cezaevi idaresine dava açmıştı. Dugard, cezaevi idaresini, Garrido konusunda ihmalle suçluyor. Çünkü, bir başka tecavüz davası yüzünden 1 yıl hapis yatmış olan Garrido'nun, kendisinin kaçırıldığı dönemde aslında adli kontrol altında tutulduğunu savunuyor.