BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Sapık baba kızını baştan çıkardı ve...

Yıllardır ayrı kaldığı kızını internet bulan sapık baba, kızını baştan çıkardı ve ilişkiye girdi. Ceza aldı ama buda babayı durdurmaya yetmedi...

Abone ol

Yıllardır ayrı kaldığı kızı Nicola Yates'i internet aracılığı ile bulan babanın, 26 yaşındaki öz kızı ile gizli ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Annesinden ayrılınca, o zamanlar yeni doğmuş bir bebek olan kızı Nicola Yates ile de görüşmeyen baba Andrew Butler, yıllar sonra bir araya geldiği öz kızını baştan çıkardı. 2006 yılında, ailelerin izini sürmeye yarayan "Genes Reunited" adlı sitede öz kızını bulan Butler, o dönem 20 yaşında olan kızını baştan çıkartıp, onunla birlikte olmaya başladı.

SAPIK RAHAT DURMADI

Nicole'nin ailesi bu durumu fark edince derhal polise haber verdi ve tuhaf çift tutuklandı. O dönem dünyayı ayağa kaldıran dava sonucunda Nicole 18 ay kamu hizmeti cezası alırken, babası 4 ay hapis yattı. Tam herkes rahatlamıştı ki, 2008 yılında sapık baba Butler, Nicole ile yeniden irtibata geçti ve birlikte olmaya başladı.

HAPİS CEZASI KESİN

Bu dönem genç kızın ailesinden gizli olarak ilişkilerini yürüten baba-kızın foyası, Nicole'ün kız kardeşinin ilişkilerini öğrenip annesine söylemesiyle yeniden yargıya taşındı. Şimdi baba kız, ikinci kez ensest ilişkiye girmek suçundan hapis cezasıyla yargılanacak. İngiltere'de bu tür suçlara iki yıla kadar hapis cezası verilebileceği belirtiliyor.