BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  GÜNCEL

Santos'un Portekizce şarkısı fitili ateşledi

Derbi zaferinde Brezilyalı Andre Santos’un payı çok büyük! Sambacı arkadaşlarını bakın nasıl motive etti...

Abone ol

SÜPER Lig’in ikinci yarısında adeta yeniden doğarak takımını zirveye ortak eden Andre Santos, dün akşamki derbi öncesinde de F.Bahçe’nin en büyük ateşleyicisi oldu...

Samandıra Tesisleri’nden Türk Telekom Arena’ya doğru hareket eden F.Bahçe’nin takım otobüsü zorlu derbi öncesi sessiz sedasız Asya’dan Avrupa’ya doğru yola çıkmıştı. Sarı-lacivertli futbolcuları taşıyan, içinde teknik heyetin yanı sıra başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerden Ali Yıldırım ve Murat Özaydınlı’yı da taşıyan otobüste tabiri yerindeyse kimsenin çıtı çıkmıyordu.

ŞAMPİYONLUK yolunda son derece büyük bir öneme sahip olan ve ‘inanç’ ve ‘hırsın’ galibiyetin anahtarı olduğu derbi öncesi takımı uyandıran, silkeleyip kendine getiren isim Santos oldu. Brezilyalı futbolcu, “Av Mevsim”i filminde Cem Yılmaz’ın ‘Hayde’ türküsünü söylediği sahneyi andıran şekilde kimsenin beklemediği anda ayağa kalkıp, Portekizce bir şarkı tutturan Santos, herkesi canlandırdı. Diğer Sambacılar da şarkıya eşlik ederken, otobüs bir anda şenlendi.

Tüm takım şarkıyı mırıldanırken, yaşanan bu olay, F.Bahçe’de başarı yolunda her zaman birinin çıkıp sorumluluk aldığını da gözler önüne sermiş oldu.