BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Santos Kocaman'a meydan okudu

Disiplinsizlik konusunda Colin Kazım'ı aratmayan Brezilyalı futbolcu, bu kez bardağı taşırdı..

Abone ol

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Teknik Direktör Aykut Kocaman ile soğuk savaşa giren sambacı, tatil döneminde uygulamaları gereken programın verilerini kaydeden nabız saatini ülkesinde bıraktı. 

Brezilyalı futbolcu, son hareketiyle adeta Teknik Direktör Aykut Kocaman'a meydan okudu. Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısı tamamlandıktan sonra futbolcular tatile çıkarken herkese antrenman programı verdi. Ayrıca bütün futbolculara tatilde çalışıp çalışmadıklarını ortaya koyacak verileri kaydedecek birer de nabız saati dağıttı. Tatil dönüşü, bütün futbolcular bu saatleri iade etti. Bir futbolcu hariç!

İÇKİ MASASINDA UNUTMUŞ

ANDRE Santos, kendisinden nabız saatini isteyen Sarı-Lacivertli kulübün teknik ekibine 'Kusura bakmayın, saatimi Brezilya'da unuttum' diyerek herkesi şaşırttı. Brezilyalı futbolcunun bu hareketi, aralarında soğuk savaş bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman'a karşı yapılmış bir hareket olarak algılandı.

SAMBACININ önceki gün sabah tesislerde yapılan laktat testinde göbeğini görenler de 'Andre Santos tatilde kendisine verilen programın hiçbirini uygulamamış. Yemiş içmiş ve sadece yatmış. Lig başlayana kadar bu kiloları vermezse Andre Santos, Aykut Kocaman'dan bir daha bu formayı çok zor alır' yorumunu yaptı.

İDMANA BİLE ÇIKMIYOR

F.Bahçe'nİn dünkü antrenmanına ağrıları olduğu bildirilen Mehmet Topuz, Stoch ve Andre Santos katılmadı. Sağ baldırına darbe alan Andre Santos ile sağ ayağında ağrı bulunan Stoch'un salonda kuvvet çalışmasına katılmayıp, ayrı çalıştığı ifade edildi.
İKİNCİ yarı çalışmalarının başından beri sağ ayağında ağrı hisseden Slovak futbolcunun MR'ı çekildi. Mehmet Topuz'un ise karın ağrısı dolayısıyla çalışmalara katılmadığı belirtildi.