BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Şantajcı sapık tutuklandı

Kız öğrencileri kandırıp çektiği cinsel içerikli görüntülerini internette yayınlamakla tehdit eden 53 yaşındaki Fethi Göksal tutuklandı.

Abone ol

Olay, iddiaya göre şöyle gelişti. Tekirdağ Ertuğrul Mahallesi'nde fast food restoran işleten 1 çocuk babası Fethi Göksal, müşteri olarak işyerine gelen liseli kızların zaaflarından faydalanarak para, kontör ve giyim eşyası almak vaadiyle evine götürdü. Burada liseli kızların cinsel içerikli fotoğraf ve görüntülerini çeken Fethi Göksal, bir süre sonra bununla da yetinmeyerek evine götürdüğü kızları tehdit etmeye başladı.

ARKADAŞLARIYLA TANIŞMAK İSTEDİ

Kızlardan kendisini başka kız arkadaşları ile tanıştırmasını isteyen Fethi Göksal, liseli kızlara şantaj yapmaya başladı. İstediklerini yapmamaları halinde elindeki cinsel içerikli fotoğraf ve görüntüleri internet aracılığı ile yayınlayacağını söyleyen Göksal’ın devam eden tehditleri üzerine, liseli kızlar durumu ailelerine bildirdi.

Ailelerin şikayeti üzerine Fethi Göksal Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince dün işyerinde gözaltına alındı. Mahkeme kararı ile Göksal’ın ev ve işyerinde yapılan aramada cinsel içerikli görüntülerin bulunduğu 3 CD, 3 hard disk, cep telefonu, gizli çekimlerin yapıldığı dijital kamera, ses kayıt cihazı, bilgisayar kasası ile çok sayıda liseli kızlarla çekilmiş çıplak fotoğraflar ele geçirildi.

'KENDİ RIZALARIYLA ÇEKTİM'

Gece boyunca Emniyette ifade veren Fethi Göksal, yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek, “Ben kimsenin zorla görüntüsünü çekmedim. Başka kızları ayarlamalarını istemedim ve tehdit de etmedim. Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Görüntüleri ve resimleri kızların rızası ile çektim” dediği öğrenildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından Fethi Göksal akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Burada 4 saat süreyle savcıya ifade veren ve daha sonra tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Fethi Göksal, ‘Kişiyi hürriyetten yoksun kılma, cinsel saldırı, şantaj ve telefonla tehdit’ iddialarıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne kondu.

Tutuklanan Fethi Göksal’ın eşinden kısa süre önce boşandığı ve 15 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenildi. Fethi Göksal’ın işyeri ise mühürlenerek kapatıldı.