BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
HABER /  GÜNCEL

Şanslı aboneye bedava doğalgaz!

Başkentgaz, 1 milyon 250 bininci abonesine 1250 metreküp doğalgaz ile 1 adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

Abone ol

Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü, 1 milyon 250 bininci abonesine 1250 metreküp doğalgaz ile 1 adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

Başkentgaz Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle hediye çekini ve dizüstü bilgisayarını Genel Müdür İbrahim Halil Kırşan'dan alan Orhan Çabuk, 32 yaşında olduğunu ve bu güne kadar böyle bir hediye almadığını belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Hediyelerini eşi ve 2 çocuğuyla birlikte almaya gelen Çabuk, aboneliği Sincan Pınarbaşı Mahallesi'nde kirada oturduğu ev için yaptığını ifade etti.

Siteler'de esnaf olduğunu kaydeden Çabuk, "Ev sahibim işleri nedeniyle aboneliği benim yapmamı istedi. Zaten mevzuat gereği de benim abone olmam gerekiyormuş. Sonra bizi arayıp, böyle bir hediye kazandığımızı söylediler. Çok mutlu oldum" dedi.

Verilen hediyenin yerini bulduğunu dile getiren Başkentgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan ise abone sayısında 1 milyon 250 bini aştıkları için memnuniyetini ifade etti.

Başkentgaz'ın, İGDAŞ'ın ardından Türkiye'nin ikinci, Avrupa'nın ise sayılı doğalgaz dağıtım şirketlerinden olduğunu belirten Kırşan, Ankara'nın sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir olması nedeniyle doğalgaz altyapı yatırımlarının da kesintisiz devam ettiğini bildirdi.

Şirketin abone sayısının yatırımlara paralel olarak her yıl arttığını ve 1 milyon 270 bin civarında aboneye ulaşıldığını aktaran Kırşan, şöyle konuştu.

"1 milyon 250 bininci abonemiz de Sincan Pınarbaşı Mahallesi'nde kirada oturan Orhan Çabuk oldu. Çabuk ailesine hediye ettiğimiz doğalgazın ve dizüstü bilgisayarın hayırlı olması temenni ediyorum. Bu hediye konusunu, farklı anlaşılmalara neden olmaması nedeniyle bilerek daha önceden duyurmadık. Hediye vereceğimiz aboneye 1 milyon 260 binlere ulaştığımızda baktık ve Orhan Çabuk olduğunu gördük. Bundan sonra da bu tarz sürprizlerimiz devam edecek"