BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.402,46
HABER /  GÜNCEL

Saniye saniye mucize kurtuluş

Rusya4da bir yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazadan bir kişinin şans eseri kurtulması kameralara yansıdı.

Abone ol

Rusya’da meydana gelen kaza sonrası benzin istasyonunda bekleyen bir kişinin üzerine doğru gelen araçtan inanılmaz bir şekilde kıl payı kurtulması kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Rusya’nın güneybatısındaki Orenburg kentinde bir yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazadan bir kişinin şans eseri kurtulması kameralara yansıdı. Bir yolcu otobüsü yan yoldan önüne çıkan bir kamyonla çarpışarak kamyonla birlikte yol kenarındaki benzinliğe girdi.

Kamyon benzinliğe girdiği sırada benzin pompalarının yanında bekleyen bir kişiyi sıyırarak geçti ve başka bir kamyona çarparak durabildi. Otobüs de kamyonun sıyırdığı kişiye santimlerle mesafede durabildi. Kazadan inanılmaz bir şekilde kurtulan kişinin şok içinde sağa sola dönmesi ve yaptığı hareketler de kameraya yansıdı.

Nisan ayında meydana gelen kazadan şans eseri kurtulan kişinin akıbeti bilinmezken kazada otobüste bulunan 60 yaşındaki bir kadın hafif şekilde yaralandı.