BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.468,30
HABER /  GÜNCEL

20 erkek bir kadını böyle taciz etti

Hindistan’da gece kulübünden çıkan kadın 20 kişinin saldırısına uğradı. Paylaşım sitelerinde yayınlanan video halkı ayağa kaldırdı.

Abone ol

Sokak ortasında taciz edilen ve dövülen kadını o sırada oradan geçmekte olan bir gazeteci görüntüledi.
  
Hindistan’ın kuzeyinde bulunan Guwahati şehrinde geçtiğimiz gece gece kulübünden çıkan genç bir kadın sokakta 20 kişinin saldırısına uğradı. Tesadüfen oradan geçmekte olan bir gazeteci olayı görüntüleyerek internette paylaştı.

YERLERDE SÜRÜKLEYİP ÜZERİNDE SİGARA SÖNDÜRDÜLER

Halkı ayağa kaldıran videoda görülen erkeklerden 6 tanesinin yakalandı. Görüntülerde 20 kişinin sokakta çember içine aldıkları kadını yerde sürüklediği, üzerinde sigara söndürdüğü ve taciz ettiği görülüyor.

Sokaktan geçenlerin ve çevredeki dükkan sahiplerinin kadına yardım etmemesi büyük tepkiye neden olurken polisin olay yerine 45 dakikada gelmesi de halkın isyan etmesine neden oldu.

Polis saldırıya uğrayan ve kimliği açıklanmayan kadının sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

KAMP BASIP 7 KIZA TECAVÜZ ETTİLER...
ÜSTELİK KIZLAR 18 YAŞINDAN KÜÇÜK...
DİĞER SAYFADA...[PAGE]

KAMP BASIP 7 KIZA TECAVÜZ ETTİLER

Meksika'da 12 kişi oldukları tahmin edilen bir çete, başkent Meksiko'da bir gençlik kampını basarak 7 genç kıza tecavüz etti.

Olay Meksiko'da bir parkta meydana geldi. Kampı basan çete üyelerinin önce gençlerin üzerindeki değerli eşyaları topladığı öğrenildi. Kampta 90 genç olduğu ve tecavüze uğrayan kurbanların bir kiliseye bağlı oldukları bildirildi.

Meksika'da yayınlanan Reforma gazetesinde yer alan habere göre 7 genç kız, çetenin tecavüzüne uğradı.

Çete üyelerinin tecavüzlerin ardından iki araç çalarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Genç kızların reşit olmadıkları açıklandı.

Meksika'da özellikle son 6 yılda tecavüzleri sayısı artmış durumda. Elde edilen verilere göre bu ülkede her 21 tecavüz davasından sadece biri aydınlatılabiliyor.

OLİMPİYATTA SEKS İTİRAFI OLAY YARATTI...
DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
SEKS İTİRAFI OLAY YARATTI

2008 Pekin’de ABD Milli Takımı ile altın madalya kazanan 30 yaşındaki Solo, “Hayatta bir defa yaşayabileceğiniz bir deneyimdi. İnsanların açık alanda seks yaptıklarını gördüm. Çimlerin üzerinde, binaların arasında” dedi.

SON MUHABBET YATAKTA

Yüzücü Ryan Lochte de Solo’ya destek çıktı ve “Hey, bazen ne yapmanız gerekiyorsa onu yaparsınız” dedi. Solo’ya göre olimpiyatlarda insanlarla tanışmak çok kolay. Amerikalı futbolcu da olimpiyatlarda yaşadıklarını “Barda biriyle iletişim kurmanız zor bir şey değil. Çünkü ortak noktalarınız var. Muhabbet ‘Hangi sporu yapıyorsun’ sorusuyla başlıyor ve aniden yatakta bitiyor” diye anlattı.

KÖYE ADAM BİLE SOKTUK

Solo, sadece seks yüzünden değil, partiler nedeniyle de sporcuların sabaha kadar uyumadan yarışmalara çıktığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, “Belki bunları size anlatmamam gerek ama birkaç ünlü insanla tanıştık. Vince Vaughn (aktör) ve Steve Byrne (komedyen) bizimle bir partiye katıldı. Aniden partiye Pekin’deki olimpiyat köyünde devam etme kararı aldık. Kapıdaki güvenlik görevlilerine altın madalyalarımı gösterip hiç görülmemiş şekilde köye girdik. Yanımızdakilerin akreditasyon kartları yoktu. Ünlülerden birini gizlice olimpiyat köyündeki odama götürüp, daha sonra arka kapıdan tekrar dışarı çıkarttım. Kim olduğunu sormayın. O benim olimpiyat sırrım” diye konuştu.

ŞOVA DA SARHOŞ ÇIKMIŞ

Olimpiyatlardaki seks partilerini itiraf eden Solo, Pekin’de Brezilya’yı yenip şampiyon olduktan sonra sabaha kadar parti yaptıklarını ve sabah 07.00’de resmi kıyafetlerini giyip ünlü ‘TODAY’ şova sarhoş çıktıklarını da bildirdi. Londra’daki oyunların başlamasına kısa süre Solo’nun ESPN’de yaptığı bu açıklamalar Amerika’da büyük yankı buldu. BazıI sporcular Solo’nun açıklamalarına destek verirken, kimi de “Biz olimpiyatlara ülkemizi temsil etmeye gidiyoruz. Kimsenin bizi zan altında bırakmaya hakkı yok” tepkisini verdi.