BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sandık'tan dönen otobüs devrildi!

Oy kullandıktan sonra geri dönmek üzere yola çıkan otobüs devrildi!

Abone ol

Oy kullanmak üzere İstanbul'dan Antalya'nın Akseki Yarpuz beldesine gelen ve oy kullandıktan sonra geri dönmek üzere yola çıkan otobüsün Alacabel mevkisinde devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, oy kullanmak üzere İstanbul'dan Antalya'nın Akseki Yarpuz beldesine gelen ve oy kullandıktan sonra geri dönmek üzere yola çıkan Erkan Akbaş yönetimindeki 54 DS 699 plakalı otobüs, 20.00 sıralarında Konya-Antalya il sınırı Alacabel mevkisinde aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Uçurum kenarında bariyerlere devrilen otobüsü gören yoldan geçen diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kazada Hayriye Onay (62), Mevlüt Özkan, İlknur Demir ve Şevket Demir (13) olay yerinde can verirken, 18 kişi yaralanarak Konya Şeydişehir ve Antalya Akseki Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, ilk ihbarı 20.15'de aldıklarını ve kısa sürede bölgeye ekipler yönlendirildiğini ifade etti. Çeviren, Kaza, yoğun yağıştan hızını ayarlamamaktan ve tedbirsizlik olabilir. Otobüs yan yatmış. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Çok üzüntülüyüz. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı dedi.

Kazada ölenler Akseki Adli Tıp Morguna kaldırılırken, AK Parti ilçe
teşkilatı mensupları hastaneye koştu.