BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.387,15
HABER /  GÜNCEL

Sandal padişah oldu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 15.’inci Tarım Ve Seracılık Festivali’nde Sanatçı Mustafa Sandal sahne aldı. Domates ve seralarıyla ünlü Kumlu...

Abone ol

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 15.’inci Tarım Ve Seracılık Festivali’nde Sanatçı Mustafa Sandal sahne aldı. Domates ve seralarıyla ünlü Kumluca’da, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Mustafa Sandal’a bir sürpriz yaptı. Sahneye bir taht çıkarttıran Belediye Başkanı Çetinkaya, Sandal’a kaftan ve domateslerden yapılan bir taç giydirip, domates yedirdi. Sürpriz karşısında şaşıran Sandal, “Birisi bana bir gün padişah kılığında domates yiyeceksin dese, rüya görüyorsun herhalde derdim” diye konuştu.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisinin düzenlendiği Tarım ve Seracılık Festivali’nde Sanatçı Mustafa Sandal sahne aldı. Karatepe Stadı’nda Sandal’ı dinlemeye yaklaşık 10 bin kişi geldi. Kendisi için özel hazırlanan sahneye sisler içerisinde çıkan Sandal’a dinleyicileri yoğun ilgi gösterdi. Kumluca’ya ilk defa geldiğini söyleyen sanatçı, karşısında gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu ve bir dahaki festivale de gelmek istediğini söyledi.

PADİŞAH OLDU, DOMATES YEDİ
Antalya’nın domatesi ve seracılığıyla ünlü ilçesi Kumluca’da Sanatçı Mustafa Sandal’a da bir sürpriz yapıldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mustafa Sandal’a hoş geldin demek üzere sahneye çıktığında beraberinde bir de taht çıkarttı. Tahtı gören Sandal, önce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Daha sonra Belediye Başkanı Çetinkaya, Mustafa Sandal için özel hazırlatılan kaftanı ve domateslerden yapılan tacı sanatçıya giydirdi. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Sandal, gülerek “Birisi bana bir gün padişah kılığına girecek ve domates yiyeceksin dese, herhalde rüya görüyorsun derdim” diye konuştu.

“TECRÜBEMİZİ GELECEK FESTİVALLERE AKTARACAĞIZ”
Sürprizin ardından festivalle ilgili konuşma yapan Başkan Çetinkaya, bu yılki festivalin sade bir festival olduğuna değinerek şöyle konuştu:
“Bu yıl sade bir festival programı yaptık, ama asıl değerlerimiz olan güreşler, kadınlar için hazırlanan yarışma ve Yörük göçünden vazgeçmedik. Her yıl festival tecrübemize yeni şeyler eklemeye devam ediyoruz. Bu yılki tecrübemizi de önümüzdeki yıl yapacağımız festivalimize aktarıyoruz” diye konuştu.
Konser Mustafa Sandal’ın sevilen şarkılarını dinleyicilerine seslendirmesiyle sona erdi. 15’inci Tarım ve Seracılık Festivali’nin 4 Mayıs Pazar günü yapılacak yağlı pehlivan güreşlerinin ardından sona ereceği bildirildi.
(İHA)