BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.392,98
HABER /  GÜNCEL

'Sanchez Beşiktaş maçında transfer parasını çıkardı'

İngiliz gazeteleri, Arsenal'in Beşiktaş'ı 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığı maça sayfalarında geniş yer verdi. Daily Telegraph spor ekinin manşetinde "Sanchez'in 30 milyon sterlinlik golü" ifadesini kullandı.

Abone ol

İngiliz gazeteleri, Arsenal'in dün akşam Londra'da Beşiktaş'ı 1-0 yendiği ve Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya 17. kez gruplara kalmasını sağladığı maça sayfalarında geniş yer ayırdı.

Daily Telegraph spor ekinin manşetinde "Sanchez'in 30 milyon sterlinlik golü" ifadesini kullandı.

Gazete Arsenal'in sezon başında Barcelona'dan transfer ettiği Sanchez'in Beşiktaş'a attığı golle takımının Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmasını sağladığını ve transfer parasını çıkardığını yazdı.

Daily Telegraph, Beşiktaş'ın 33. dakikada Mustafa'nın, 40. dakikada da Motta'nın ceza sahasında kendilerini yerde buldukları pozisyonda penaltı verilmemesinin Arsenal için şans olduğunu vurguladı.

Gazetenin maçta en başarılı bulduğu futbolcular ise 10 üzerinden 8'er yıldız verdiği Arsenal'in savunma oyunucları Mertesacker ve Koscielny oldu.

Guardian'ın spor ekinin manşeti ise "Gergin Arsenal'in imdadına Sanchez yetişti".

Gazete, Şilili forvetin Arsenal forması ile ilk golünü attığını yazdı.

Guardian, Arsenal'in özellikle Motta'nın düşürüldüğü pozisyonda Beşiktaş lehine penaltı verilmediği için şanslı olduğunu vurguladı.

"Wenger, Sanchez'e inanmanın karşılığını aldı"

Times, maçla ilgili haberinin başlığında "Wenger, Sanchez'e inanmanın karşılığını aldı" ifadesini kullandı.

Arsenal'in Fransız santraforu Olivier Giroud'nun sakatlığı nedeniyle yıl sonuna kadar forma giyemeyecek olmasının anlaşılmasının ardından, takımın menajeri Arsene Wenger acele bir transfer yapmayacağını açıklamış ve bu mevkide Sanchez'e güvendiğini söylemişti.

Times, Sanchez'in bu maçta Wenger'in kendisine güvenini boşa çıkarmadığına dikkat çekti.

Independent da Sanchez'in klas gol vuruşu ile gergin takımının tur atlamasını sağladığını belirtti.

Gazetenin yazarlarından Jack-Pitt Brooke ise Sanchez'in Beşiktaş karşısında Arsenal forması ile en iyi futbolunu oynadığını yazdı.

Independent, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi play-off maçlarında geçen sezon Fenerbahçe'yi 3-0 ve 2-0'lık galibiyetlerle elediğini hatırlattı, bu sezon aynı turda Beşiktaş karşısında ise çok zorlandığına dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi bugün Monaco'da yapılacak ve sekiz grup şekillenecek.

Kura çekimine Beşiktaş'ı eleyen Arsenal birinci, turnuvada Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak kalan Galatasaray ise üçüncü torbadan katılacak.