BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Sanatçılardan Reyhanlı’ya taziye ziyareti

Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gelen 9 sanatçı, patlamalarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. <br/>Tiyatro oyuncus...

Abone ol

Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gelen 9 sanatçı, patlamalarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
Tiyatro oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan, Türk Halk Müziği sanatçısı Hilmi Yarayıcı, pop ve rock şarkıcıları; Aylin Aslım, Birol Namoğlu, Doğan Duru, Ferman Akgül, Harun Tekin, Koray Candemir ile Murat Dalkılıç, Reyhanlı’da taziye evlerini ziyaret etti.
Patlamada hayatını kaybeden Ayşegül Kırar, Hüseyin Ozan, Yaşar Alver ve Ali Diken’in ailelerini ziyaret eden sanatçılar, başsağlığı diledi. Ahmet Mümtaz Taylan, sanatçı arkadaşları adına yaptığı açıklamada, "Burada olup biten olaylara, sıkıntılara duyarsız kalmadığımızı göstermek üzere, sanatçı arkadaşlarımızla burada olmak istedik. Ateş düştüğü yeri yakmakta ama Türkiye’nin batısında, uzakta bu meselelere duyarsız olunduğunu kimse düşünmesin. İlgimizi, dikkatimizi ve desteğimizi göstermek amacıyla buradayız. Eminim, bu ziyaretlerimizi başka arkadaşlarımız da sürdürecektir. Yurttaşlarımızın yalnız olduklarını düşünmelerini istemeyiz. Bunun bir işareti olarak buradayız. Acılarını paylaşmaya çalışıyoruz" dedi. Taylan, buradaki izlenimleri de, gittikleri yerlerde paylaşacaklarını kaydetti.
(İHA)