BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.454,38
HABER /  GÜNCEL

Sanal çapkın kendini savundu

İnternette çapkınlık yaparken yakalanıp eşi tarafından hastanelik edilen çapkın kocadan savunma

Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, internette kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi tarafından bıçaklandıktan sonra üzerine kaynar su dökülen ve yüzünün bir kısmı yanan şahıs, polise verdiği ifadede kendisini savundu.

SÖZ SAVUNMANIN
Edinilen bilgiye göre, olay yerine çağırılan ambulansa Özel Çorlu Şifa Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakımda tutulan Ömer Aydın, ifadesinde eşini aldatmadığını ve internetteki sohbet odalarında sadece sanal arkadaşlıklar kurduğunu söyledi.

Ömer Aydın'ın ifadesinde yatak odasında uyuduğu sırada eşinin üzerindeki yorganı çekerek kaynar su döktüğünü, 'yandım' diyerek yataktan fırladığını, üzerindeki elbiseleri çıkarırken eşinin bıçakla saldırdığını ve bıçağı göğsüne sapladığını söylediği kaydedildi.

Olayı araya giren kızlarının ayırdığını ifade ettiği belirtilen kocanın, sağlık ekiplerinden yardım isteyerek hastaneye ulaştığını söylediği bildirildi. Ömer Aydın'ın olay anında alkolsüz olduğunu belirttiği ve mutsuz olan evliliklerinde eşi Gülsüm Aydın'ın daha evvelde intihara teşebbüs ettiğini, Gülsüm Aydın'dan davacı ve şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

Aldatıldığından şüphe duyan ve eşini bıçak ve kaynar suyla hastanelik eden kızgın eş Gülsüm Aydın ise, çıkarıldığı Çorlu Sulh Ceza Mahkemesi'nce 2 bin YTL kefaletle serbest bırakıldı. Gülsüm Aydın, serbest bırakılmasının ardından sırra kadem bastı.