BIST 9.557
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,82
HABER /  GÜNCEL

Samsun'da silahlı kavga: 4 ölü, 1 yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Birbirlerine ateş eden iki gruptan 4 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Abone ol

Samsun'un  Çarşamba ilçesi korkunç bir geceye şahit oldu. Caddede yürürken karşılaşan iki grup önce tartıştı sonra kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine silahlar konuştu.

Olay, gece saatlerinde meydana geldi. Cadde üzerinde yürüyen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancayla ateş etti. Ortalık biranda savaş alanına döndü.

OLAYDA YARALANAN 5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Göktuğ Tekcan, Alpuğ Tekcan ve  Murat Aşar ile karşı gruptan Salih Semercioğlu ve Mehmet Semercioğlu ambiulanslarla götürüldükleri  Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından  Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Doktorların tüm müdahalesine rağmen  Murat Aşar, Alptuğ Tekcan, Göktuğ Tekcan ve Salih Semercioğlu, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mehmet Semercioğlu'nun ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

OLAYIN BÜYÜMEMESİ İÇİN ÖNLEM ALINDI

İlçe Emniyet Müdürlüğünce olayın ardından bölgede güvenlik tedbiri alındı.  Samsun İl Emniyet Müdürlüğünce olayın büyümemesi için  Çarşamba'ya takviye polis ekibi gönderildi.