BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Samsunda pitbull dehşeti

Evine gitmekte olan adamın üzerine bir Pitbull atladı ve onu yere devirdi. Sonra...

Abone ol

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde, evine giderken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 30 yaşındaki Muhammet Bozkurt, arkadaşlarının yardımıyla kurtarıldı. Kollarından yaralanan Bozkurt, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kime ait olduğu belirlenemeyen köpek, olay yerine giden polisler tarafından bulunamadı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Muhammet Bozkurt, evine doğru yürürken, başında sahibi ve tasması olmayan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Her iki kolundan da ısırılan Bozkurt, yanında bulunan arkadaşlarının yardımıyla köpeğin dişlerinden kurtarıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Bozkurt, tedavi altına alındı. Her iki kolundan da ciddi şekilde yaralanan Bozkurt'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın şokunu üzerinden uzun süre atamayan Bozkurt, “Evime gidiyordum. Ne olduğunu anlamadan pitbull cinsi köpek saldırdı. Mücadele etmeye çalıştım ama kollarımı dişlerini geçirdi. Arkadaşlarım olmasaydı, ölebilirdim'' dedi.

Saldırganlığıyla bilinen pitbull cinsi köpeğin başıboş bırakılmasına anlam veremediği belirten Bozkurt, “Benim yerimde küçük bir çocuk da olabilirdi. Yanımda arkadaşlarım da olmayabilirdi'' diye konuştu. Sahibi henüz belirlenemeyen köpek, olay yerine giden polisler tarafından bulunamadı.

Köpeğin olaydan sonra sahibi tarafından bölgeden götürüldüğü sanılıyor. Polisin araştırması sürüyor.