BIST 9.991
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.435,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Samsun'da çarşı karıştı!

Samsun'da kaldırım işgali denetimi yapan zabıta ile esnaf arasında, 'silah teşhiri' yapıldığı iddiasıyla kavga çıktı.

Abone ol

Samsun'da, Bağdat Caddesi Zafer Meydanı'nda 'kaldırım işgallerinin önlenmesi' çalışmaları kapsamında denetim yapan İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırım üzerinde duran satış ürünlerinin kaldırılması konusunda esnafı uyardı.

Esnaf ve vatandaş arasında çıkan tartışma sonrası 'kendilerine silah teşhiri' yapıldığını iddia eden çok sayıda zabıta ekipleri, aktar O.Y.'ı tekme tokat dövdü.

Vatandaşların araya girmesiyle işyerine kaçırılan esnaf ile zabıta ekiplerinin arasında tartışma burada da devam etti. Bazı zabıta ekipleri yeniden esnafa saldırmak istedi, zabıta amirleri tarafından engellendi. Bu sırada kavga yerinden geçen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın aracının arkasından bazı vatandaşlar koştu. Vatandaşlar, zabıta ekiplerince durduruldu.

Polisin olay yerine gelmesinin ardından zabıta silah teşhirinde bulunduğu ve saldırdığı gerekçesiyle O.Y.'den şikayetçi olurken, böyle bir durumun olmadığını öne süren esnaf ise zabıtalarla birlikte polis merkezine götürüldü. Vatandaşlar ve bazı esnaf ise silah teşhirinin olmadığını, tartışma sonrası zabıta ekiplerinin O.Y.'yi darp ettiğini belirterek, polis merkezine gitti.