BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonlar Ligi aşkına

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak. <br/>Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başla...

Abone ol

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak.
Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Elazığspor - Galatasaray mücadelesini, Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılılarını ise Serdar Diyadin ve Hakan Yemişken yapacak. Galatasaray ve Elazığspor yarınki mücadele ile süper ligde 8. kez karşı karşıya gelecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN KAZANMAK ZORUNDA
Sezonu şampiyon tamamlaması kesin görünen Fenerbahçe’nin, cezası nedeniyle Avrupa kupalarına gidemeyecek olması dolayısıyla, ikinci takım UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan ve İngiliz temsilcisi Chelsea’ye elenen sarı-kırmızılılarda hedef, ligi ikinci sırada tamamlayarak, devler ligine direkt katılabilmek. Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftaya girilirken Beşiktaş 55 puanla ikinci sırada, Galatasaray ise 53 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar kalan 4 maçı da kazanmayı hedeflerken, Beşiktaş’ın puan kaybetmesini bekleyecek.

ELAZIĞSPOR’UN LİGDE GALİBİYETİ YOK
İki takım arasında şimdiye kadar oynanan 7 maçta Galatasaray 5 galibiyet alırken, 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Elazığspor, Galatasaray karşısında taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamazken, sarı-kırmızılılardan 14 gol yedi. Bordo-beyazlılar, 14 gole karşılık ise sadece 4 gol kaydedebildi. Bu sezonun ilk yarısında TT Arena’da oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

ÇEYREK FİNALDE KARŞILAŞTILAR
Galatasaray ile Elazığspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde aynı grupta mücadele ettiler. Elazığ’da oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazanırken, TT Arena’da ise sarı-kırmızılılar 3-0 galip gelmişti.
(İHA)