BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Şampiyon sporcuya tecavüz şoku!

Tekvandoda dünya ikincisi olarak Türkiye'yi gururlandıran tekvandocu, hakkındaki tecavüz suçlaması ile şoke etti.

Abone ol

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde spor salonu işleten dünya kick boks 2'ncisi 26 yaşındaki B.K., müşterileri arasında bulunan 17 yaşındaki E.T.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. 

Geçen ay Dünya Profesyonel Kick Boks Birliği'nin Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlediği şampiyonada Türkiye'yi temsil eden ve 85 kiloda gümüş madalya alan B.K., spor salonuna gelen müşterilerinden E.T.'ye tecavüz etmekle suçlandı.

E.T., B.K.'nın kendisini evine davet edip burada tecavüz ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. B.K., polis tarafından gözaltına alındı.

Polisteki ifadesinde E.T. ile kendi isteği doğrultusunda ilişkiye girdiklerini ileri süren B.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

 

GÖZDE'NİN SIR ÖLÜMÜ HABERİ

DİĞER SAYFADA

[PAGE]

GÖZDE'NİN SIR ÖLÜMÜ

Yaşamına son verdiği sanılan ve cesedine otopsi yapılan Aydemir’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için vücudundan parçalar alındı, inceleme yapılacağı belirtildi.

ev.jpg

İzmir’de U.D.’ye ait ithalat ihracat ve aracılık hizmetleri şirketinde çalışan ve yalnız yaşayan Gözde Aydemir’in telefonlara cevap vermemesi üzerine süphelenen annesi Yurdagül Uzun, geçen pazar günü saat 16.30 sıralarında, Zübeyde Hanım Caddesi, numara 71/10’daki eve gelip, kapıyı anahtarla açarak içeri girdi. Anne, kızını yanında boş viski şişesi ve boş ilaç kutusu bulunan yatakta hareketsiz buldu. Anne Uzun, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydemir’in öldüğünü belirledi.

"Tüm sorumlusu U.D.’dir"

Gözde Aydemir’in ölmeden önce bıraktığı notta, çalıştığı şirketin sahibi olan U.D.’yi kastederek "Tüm sorumlusu U.D.’dir" diye yazdığı öğrenildi. U.D.’nin Aydemir ile uzun süredir arkadaşlık yaptığı ve evlenmek istediği, ancak bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları ve bu nedenle bunalıma girip intihar ettiğinin sanıldığı belirtildi. g.20120814105303.jpg
 
Yaşamını yitiren Aydemir’e İzmir Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Kızının cenazesini almaya gelen gözüyaşlı anne Yurdagül Uzun, ayakta durmakta güçlük çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, U.D.’nin ifadesine başvurdu. U.D., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.