BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.416,58
HABER /  GÜNCEL

Sami İşel AK Parti saflarına katıldı

Ankara'nın tanınmış isimlerinden Sami İşel, AK Parti'ye katıldı. İşel'in rozetini Erdoğan taktı.

Abone ol
Yerel seçimler yaklaştıkça Ankara'daki siyaset arenası da hareketlendi. Bir dönem Anavatan Partisi'nde Ankara il başkanlığı görevini yürüten, yerel seçimlerde ise bir dönem MHP'nin Çankaya Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Sami İşel, AK Parti saflarına katıldı. 

Ankara’nın tanınmış sanayici ve işadamlarından Sami İşel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle Ak Parti’ye katıldı. 

1990-1991 yıllarında Anavatan Partisi Ankara  İl Başkanlığı görevini yürüten, 2009 yerel seçimlerinde MHP Çankaya Belediye Başkan adayı olan Sami İşel, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen ve Başkakan Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozetle Ak Parti’li oldu.

Başbakan Erdoğan, Sami İşel’i kutlayarak, başarılı ve özverili bir siyasi geçmişi olan deneyimli siyasetçi İşel’i Ak Parti saflarında görmekten memnun olduğunu ifade etti. Sami İşel, Başbakan Erdoğan’a teşekkür ederek, her geçen gün büyüyen, güçlenen, dünyada itibarı artan bir ülkenin yurttaşı olmaktan gurur duyduğunu, Türkiye’nin önünü açan, ufkunu genişleten Başbakan ve siyasi kadrosuyla birlikte hareket etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.