BIST 10.263
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.377,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

SAMGAZ Atakum'da ilk kazmayı vurdu

Atakum Belediyesi ile SAMGAZ arasında imzalanan protokolden sonra ilçede doğal gaz çalışmalarına başlandı.

Abone ol

Doğalgaz çalışmaları öncesinde Atakum Kaymakamı Salim Demir ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile SAMGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakininin katılımı ile bir tören düzenlendi.

Atakum'da alt yapı çalışmalarının biran evvel bitirilmesi gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Metin Burma, "SAMGAZ ile bu çalışmalarla ilgili bu protokolü önümüze koyduk, karşılıklı bir noktaya geldik ve anlaşmayı imzaladık. Atakum bölgesi çok süratli yapılaşan, yoğun bir büyüme içerisinde olan bir ilçe. O bakımdan daha fazla geç kalmamak gerekiyor.

Küçük sorunları aşarak bu noktaya geldik. SAMGAZ bu konuda gerekli anlayışı gösterdi. Bu bölgede doğal gaz çalışmaları süratle devam edecek. Atakum'da alt yapıların biran evvel bitmesini istiyoruz" dedi.

Atakumluların doğal gazı kullanabilmeleri için gerekli çalışmaları süratle yapacaklarını açıklayan SAMGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, "Biraz gecikmeler oldu ama bunu karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çözdük.

Ekip sayımızı artıracağız, abone öncelikli bir çalışma yapacağız. Abonelerin kış aylarında doğalgazı kullanmaları bizim için çok önemli" diye konuştu.

Kurban kesilmesi ve dua edilmesinden sonra Atakum'da doğal gaz çalışmaları çerçevesinde il kazma vuruldu.