BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,89
ALTIN 2.440,34
HABER /  MEDYA

Samanyolu Muhsin Yazıcıoğlu ile vurdu!

Samanyolu TV, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yıllar önce yolsuzlukla ilgili yaptığı bir konuşmasıyla vurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER- Samanyolu TV hükümeti bu kez merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yıllar önce yolsuzlukla ilgili yaptığı bir konuşmayla vurdu. Sosyal medyada da özellikle AK Parti muhalifleri tarafından paylaşılan konuşmasında Yazıcıoğlu, bakan çocuklarının yolsuzluğa bulaştığını, iktidarın ise haramzadelere döndüğünü söylüyor.

Hükümet ile cemaat arasındaki kavga giderek kızışıyor! Başbakan Erdoğan, Berlin'den cemaate seslenmiş 17 Aralık sürecini ise darbe olarak nitelendirmişti. Yolsuzluk iddiaları yalanlayan Erdoğan, hükümetin yatırımlarını birer birer sayarak yolsuzluğa bulaşan iktidarın bunca yatırımı yapamayacağını söylemişti.

SAMANYOLU YAZICIOĞLU İLE VURDU

Samanyolu TV ise helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun yıllar önce yaptığı bir konuşmasını ekrana taşıdı. Yazıcıoğlu, o ilginç konuşmasında bugünleri görmüşcesine ortaya atılan yolsuzluk iddialarını birer birer sıralıyor. İşte Yazıcıoğlu'nun o konuşmasından bazı satır başladı;

" Rüşvet, hemşehricilik, iltimas ve yolsuzluk iddiaları hortumculuk dönemlerine rahmet okutacak hale geldi. Kapalı kapılar arkasında neler dönüyor? Başbakan'ın belediyeden getirdiği üç beş adamının dışında neler olduğunu, neler döndüğünü bilen yok.

YOLSUZLUK İDDİALARI

Sizi iktidara taşıyan mütediyyin mümin insanlar, bir taraftan tek başınıza gelin anayasayı değiştirin, dokunulmazlara dokunun, soygunun ve yolsuzlukların önüne geçin haramzedelerden hesap sorun diye getirdi. Sizin altınızdan pis kokular geliyor. 

BAKAN ÇOCUKLARI

Satılmayan yer kalmadı neredeyse. Her şey haraç mezat satılıyor. Yüzlerce binlerce şüpheli ihale. Son dönemde yaşanan yolsuzluk hikayeleri. Bakan çocukları kaymaktan nasiplenmeye çalışıyor. Geçmişteki hortumcuları neredeyse bunların yanında temiz hale geldi."