BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.434,05
HABER /  SPOR

Samandırada buzlar eridi

Taraftarlar ile Volkan barıştı. ''Formayı öp Volkan'' tezahüratları yapıldı. Futbolculara 100. Yıl Yemini yazısı hazırlandı.

Abone ol

Fenerbahçeli taraftarlar, son haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle sarı-lacivertli takıma Samandıra'daki tesislerde destek verdi. Yaklaşık 7 yıllık bir aradan sonra ilk kez Samandıra'ya gelen taraftarlar, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından tepki gösterdikleri futbolculara destek oldu.

200 kişilik taraftar grubu, sarı-lacivertlilerin antrenmanı sırasında saha kenarında kendileri için ayrılan bölümde tezahüratlar eşliğinde idmanın bitimini bekledi. Meşaleler yakan taraftarlar, ''Karşılıksız, ölesiye'' yazılı pankart açarken, ''Hep destek tam destek'', ''İki kupayı getirin bize, canımızı verelim size'', ''Yenilsen de yensen de taraftarın seninle'' şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftar temsilcileri antrenman bitiminde ise kaptan Ümit ve futbolcularla bir araya gelerek destek mesajları verip baklava ikram etti. İdman bitiminde taraftarlar futbolculara, ''Buraya gelmeyen cimbomlu olsun'' şeklinde tezahürat yaptı.

ZICO GELMEDİ, MESAJ GÖNDERDİ
Taraftarlarla buluşmaya gelmeyen teknik direktör Zico, verdikleri destek nedeniyle taraftarlara teşekkür mesajı gönderdi. Brezilyalı çalıştırıcı, sahada futbolcuların, tribünde ise taraftarların terlerini akıttığını bu nedenle onların buluşmasının daha yerinde olacağını ifade ettiği kaydedildi.

ÜMİT ÖZAT: ''PUAN FARKINI KORUYABİLECEK KALİTEDEYİZ''
Ümit'e, ''Tribünde çatlak sesler olmayacak sezon sonuna kadar yanınızdayız'' şeklinde söz veren taraftarlara, kaptan Ümit şunları söyledi: ''Fenerbahçe taraftarı mağlubiyette de galibiyette de takımına destek olarak büyüklüğünü gösteriyor. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincindeyiz. Futbolda zaman zaman kötü neticeler oluyor. Sizlerin desteği ve takımımızın mücadelesiyle sonuca ulaşacağız. 2 haftada 11-12'ye çıkabilecek bir farkı açamadığımız için üzüntülüyüz. 6-7 puanlık bir avantajımız var bunu da koruyabilecek kalitedeyiz.''

VOLKAN RAHATLADI...
Antrenman sırasında taraftarın ''Formayı öp Volkan'' tezahüratı sonrasında, taraftarların yanına giden kaleci Volkan, Antalya'da yaşadığı küfürlü diyalogla ilgili açıklama yaptı. Fenerbahçe taraftarına hiçbir zaman küfür etmediğini ve etmeyeceğini kaydeden Volkan, ''Emin olun ben hepinizden daha çok Fenerbahçeliyim. Bana, aileme yapılan küfür zoruma gitti ve onun seviyesine inerek yanıt verdim. Ben bu hareketi yaptığım için üzgünüm. Hiçbir zaman Volkan Fenerbahçe taraftarına küfür etmez. Fenerbahçe taraftarı beni her zaman bağrına basıyor. Olay yanlış aktarıldı'' şeklinde konuştu. Volkan taraftarla bu buluşmasıyla rahatladığını, Fenerbahçe kalesinin her zaman emin ellerde olduğunu sözlerine ekledi. Taraftarların arasında tezahürata yanıt vererek üzerindeki yağmurluğu öpen Volkan'a yapılan tezahürata bir ara futbolcuların da eşlik ettiği görüldü.

TARAFTAR MESAJLARI
Bu arada taraftar temsilcileri verdikleri mesajlarda, ''Bizler 100. yılımızda takımımıza yardımcı olacağız. Sezon sonuna kadar sonuç ne olursa olsun 'hep destek tam destek' sloganıyla hareket edeceğiz. Biz takımımıza güveniyoruz, yıpratmak isteyenlere 12. güç olarak fırsat vermeyeceğiz'' şeklinde yorumlar yaptılar. Taraftarlar ''100. Yıl Yemini'' adı altında hazırladıkları yazıyı futbolculara iletmesi için Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı'ya verdi. Öte yandan, antrenman sonundaki taraftar futbolcu buluşmasında, idmanı yarıda bırakan Appiah ve Alex ile bazı futbolcular yer almadı.