BIST 10.046
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.400,82
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Saloon Residence'ta satışlar devam ediyor

Gen Yapı tarafından Ümraniye'de yükselen Saloon Residence satışları sürüyor.

Abone ol

Gen Yapı tarafından Ümraniye-Dudullu'da hayata geçirilen Saloon Residence'ta binaların birbirinin önünü kapatmaması ve yay gibi dizilmesi sayesinde birinci kattaki daireler bile manzarayı görebiliyor.

Projede 130 dairenin tamamı, iki simetrik blok halinde 130 derecelik bir açıyla İmar edilerek, her dairenin aydınlık, ferah ve sıcak olması sağlanıyor.

Saloon Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar yer alıyor. Projede yer alan 1+1 konutlar, brüt 81 metrekare; 2+1 konutlar, brüt 112 metrekare; 3+1 konutlar, brüt 156 metrekare alana sahip.

Saloon Ümraniye Rezidans'ta satışları devam eden dairelerin metrekare birim fiyatlarının 3 bin TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor.

Projedeki her dairenin kendine özel Kat Bahçesi bulunuyor. Buna ek olarak projede 6 adet teras bahçesi var. Saloon Residence'taki Stüdyo Daireler tek kişilik ailelerin ihtiyaçlarına uygun, hem size hem de eşyalarınıza nefes aldıracak şekilde tasarlanıyor.

Saloon Residence'ta, yeşilin ve sosyal tesislerin tadına varırken aynı zamanda sakinliğide yaşayacaksınız. sosyal tesis imkanlarının geniş tutulduğu projede, açık havuza 450 metrekare yer ayrılırken, tenis ile basketbol sahası ise ayrı olarak yer alıyor.

Bölge olarak 2. derece Deprem bölgesinde olmasına rağmen, hesaplarda 1.derece Deprem bölgesi şiddetine dayanıklı olarak tasarımı yapılan Saloon Residence, son Deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor. Bayındırlık Bakanlığı yönetmeliğine uygun olarak yapılan projenin yapımının tüm birleşim ve detaylarında C 35 beton kullanılırken, kalıp sistemi ise konvansiyonel olarak yapılıyor.

Saloon Residence İletişim :

Web : www.saloonresidence.com

Tel : (0216) 540 23 68 69

E-posta : info@saloonresidence.com