BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Salon gözyaşlarına boğuldu

Başbakan'ın sağlığını hatırlatan Bakan Çelik, salondakileri ağlattı.

Abone ol

Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in, "Başbakan, derdinizle dertlendiği için sağlığını kaybetti." şeklindeki sözleri partilileri ağlattı.

Faruk Çelik, Şanlıurfa'daki temaslarına devam ediyor. Bakan bugün de partisinin Viranşehir ve Ceylanpınar ilçe kongrelerine katıldı. Viranşehir'de partililere seslenen Bakan Faruk Çelik, burada Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'e yüklendi. Tarihin kanunla değişmeyeceğine vurgu yapan Çelik, "Kanunla bir şeyler değişiyorsa, ekonomini değiştir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ceylanpınar ilçe teşkilatı kongresine katılan Bakan Çelik, kürsüde konuşma yaptığı sırada kendisine ulaşmak isteyen vatandaşların korumalar tarafından engellenmesine kızdı. Çelik, "Bırakın vatandaş rahat olsun, sorunlarını anlatsın, biz onları dinlemeye geldik." dedi.

Konuşmasına ara vermeden devam eden Çelik, birçok problemin olduğunu bildiğini ancak bunların çözümü için çaba gösterdiğini söyledi.

Çelik, "Bu millet iş, aş istiyor. Bu memlekette elektrik, yol sorunu olmasın insan onuruna yaraşır bir şekilde yaşayalım diye. Bizim de derdimiz bu. Başta Başbakan olmak üzere son 10 yılda ortaya koyduğu performansı bütün dünya takdir ediyor. Sağlığını kaybetti bu iş için, hastanelere düştü. Ama bir gerçek ortaya çıktı muhalefet bile panikledi, 'Erdoğan'a aman bir şey olmasın' istiyorlar" dedi.

Bu sırada salonda ağlama sesleri duyuldu. Bazı partililerin gözyaşlarını mendilleriyle sildikleri görüldü. Bakan Çelik de "Dertlenmektir bu." diyerek konuşmasını sürdürdü.

Konuşmasını bitirdikten sonra salondan çıkışı sırasında bir vatandaş Bakan Çelik'e "TİGEM arazilerindeki müteahhitleri kaldırın, aç kalıyoruz, ekmeğimizi yiyorlar." diyerek şik'yette bulundu.