BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Salma Hayek lezbiyen mi?

Latin güzel Salma Hayek lezbiyen olduğuna dair iddialara yanıt verdi. bakın Salma hayek neler dedi.

Abone ol

Salma Hayek lezbiyen olduğuna dair çıkan dedikodulara yanıt verdi. Hayek, "Erkekler konusunda beni şaşırtan tek şey inanılmaz derecede zayıf olmaları. Maçolukları da gerçekte güçsüz olmalarından kaynaklanıyor" diyor.

Salma Hayek’ten kışkırtan pozlar

Hollywood’un Latin güzeli Salma Hayek, OK dergisinin son sayısında yayınlanan röportajında hem hakkında çıkan dedikoduları yanıtladı hem de özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son aylarda lezbiyen olduğuna dair iddialar ortaya atılan seksi yıldız, röportajında erkeklerle yaşadığı ilişkilerden üstü kapalı bir şekilde söz etti. "Kalbinizi çalan bir erkek oldu mu?" sorusuna gülerek; "Tabii oldu ama ben her defasında geri aldım" cevabını veren 40 yaşındaki yıldız, bugüne kadar bekár kalmasının nedenini ise "Erkekler konusunda beni şaşırtan ve korkutan tek şey onların inanılmaz derecede zayıf olmaları. Yani çoğu öyle. Maçolukları da gerçekte güçsüz olmalarından kaynaklanıyor. Erkeklerin zayıf olmalarının başlıca nedeni; dişilik özelliklerinden yeterince yararlanmamaları. Annem sık sık ne zaman evleneceğimi soruyor. Ben de ona ’Karşıma benden daha cesur ve güçlü bir erkek çıkarsa evlenirim’ diyorum..." sözleriyle açıkladı.

Salma Hayek, hayatına giren erkeklerin isimlerini açıklamak istemiyor, sadece her birinin farklı özelliklere sahip olduğunu belirtmekle yetiniyor. Bazı erkeklerde dişilik yanlarının ağır bastığını söyleyen yıldız, "Beni de böyleleri etkiliyor" diyerek, aradığı erkekte duygusallığın büyük önem taşıdığına işaret ediyor. Zaman zaman gay kulüplerinde eğlendiğini belirten Hayek, bu kulüpleri erkekler tarafından rahatsız edilmediği için tercih ettiğini de sözlerine ekliyor.