BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Salihli'de boş pazar yerleri için kura

Manisa’nın Salihli ilçesinde Çarşamba ve Cumhuriyet Semt Pazarı’nda bulunan boş alanlar için kura çekimi yapıldı.

Abone ol

Encümen Odası’nda gerçekleştirilen kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, Encümen üyeleri Muammer Sipahi ve Mehmet Altıntaş ile Zabıta Müdürü Kubilay Ertekin ile Manavlar Seyyar Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Rifat Yavaş, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü, Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Ali Girgin, Kunduracılar Odası Başkanı Celil Şenal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı’nın ile Salihli Pazarcı esnafı katıldı.

İlk kura çekimi Çarşamba Pazarı’ndaki Ayakkabıcı (6), Tuhafiye (14), Bakkaliye (5), Züccaciye (11), Peynirci, Zeytinci ve Tavukçu (1) ve Balıkçı (4) boş yerler için yapıldı. Daha sonra Cumhuriyet Semt Pazarında boş olan Tuhafiye (2), Bakkaliye (5), Züccaciye (2) ve Balıkçı (3) için çekildi.

Çarşamba ve Semt pazarında en çekişmeli kura ise balıkçılarda oldu. Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur bütün esnaflara hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Amacımız hem vatandaşlarımıza hem de esnaflara rahat ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapma imkanı sağlamaktır” dedi.