BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.393,24
HABER /  GÜNCEL

Salih Uçan Roma’ya uçtu

Geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Roma kulübü ile resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçeli Salih Uçan, yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere Ro...

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Roma kulübü ile resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçeli Salih Uçan, yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere Roma’ya hareket etti.
Atatürk Havalimanı’nda 10-15 kişilik bir arkadaş grubu tarafından uğurlanan genç futbolcu, futbolseverlerle fotoğraf çektirdi. Uçağa binmeden önce basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan yıldız futbolcu, “Yarın kamp başlıyor. Benim için yeni bir serüven olacak. İnşallah her şey benim adıma çok güzel olur” dedi.
Basın mensupları tarafından, İtalyan taraftarların kendisinden yeni Totti diye bahsetmelerinin hatırlatılması üzerine Salih Uçan, “Benim için güzel şeyler söylüyorlar. Ben de inşallah onları mahcup etmeyeceğim. İyi bir performans göstereceğim. İtalya’da ülkemi iyi temsil edeceğim inşallah” diye konuştu.
Uçan, Roma’ya 2 yıl kiralık olarak gittiği ve sonra Fenerbahçe’ye döneceği yönündeki soruya ise, “Daha belli değil” şeklinde cevap verdi.
(İHA)