BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,42
HABER /  GÜNCEL

Saklıkent'ten acı haber geldi! SON DAKİKA

Muğla'da Saklıkent koyunda sele kapılarak hayatını kaybeden Ömer Özcan'ın cesedine ulaşıldı.

Abone ol

MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'nda dün akşam sele kapılarak kaybolan Ömer Özcan'ın da cesedi bulundu.

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Saklıkent Kanyonu’nda 46 turist, dün saat 18.00 sıralarında yağmur sonrası oluşan sel nedeniyle mahsur kaldı. Bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi kayboldu ve 8 kişi de yaralandı.

Dün akşamdan bu yana arama çalışmaları bu sabah sonuç verdi. Ozan Genç'in ardından, Ömer Özcan'ın da cesedine ulaşıldı.

Tatilcilerden Ozan Genç, suyun sürüklediği taş ve ağaç dallarından korunmaya çalışırken sel sularına kapıldı. Genç’e yardım etmek isteyen 8 kişi de sürüklenmeye başladı. Olay yerine gelen Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri ve Arama Kurtarma Derneği, yaralanan 9 kişiyi sudan çıkardı ancak bir kişi kayboldu. Aralarında 9 yabancı turistin de bulunduğu yaralılar Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak Ozan Genç kurtarılamadı.

KAYIP KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde Saklıkent Kanyonu'nda yağmur sularının oluşturduğu selde kaybolan Ömer Özcan’ın cesedine ulaşıldı. Özcan’ın cesedinin arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bu sabah kanyon içerisinde bulunduğu bildirildi.

SAKLIKENT'TE TURİSTLER MAHSUR KALDI/FOTO GALERİ

BELEDİYE BAŞKANI: ALLAH'IN YAZISI


Seydikemer Belediye Başkanı Ak Partili Yakup Otgöz ise "Bu mevsimde kanyonda sel olması görülen bir olay değil. Bundan 15 yıl kadar önce de benzer bir olay yaşanmış. Cenabı Allah’ın yazısı" dedi.

GÖRGÜ TANIĞI: SUDA SÜRÜKLENEN İNLARLAR GÖRDÜM

Görgü tanıklarından Ümit Göktepe de şunları kaydetti:

"Su içmeye gelmiştim. Suyun içinde sürüklenen insanlar gördüm. Bir kişiyi elinle tutarak çıkardım. Kayalara çarpa çarpa sürüklenmiş. Sudan çıkardığımızda kalbi durmuştu. Ambulansta yapılan müdahale sonrasında kalbi yeniden çalışmaya başladı. Ancak hastanede vefat etmiş."