BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
HABER /  GÜNCEL

Premeir Lig, İstanbul’da olacak

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Dünya Karate Şampiyonası’nda iyi sonuçlarla ülkemizi temsil etmeye devam edeceklerini söy...

Abone ol

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Dünya Karate Şampiyonası’nda iyi sonuçlarla ülkemizi temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.
TEM Avrupa konutlarının bir restoranında karate camiasına iftar yemeği veren Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, İHA’ya yaptığı açıklamasında, "7. iftar yemeğinde biraraya geldik. Gelenek oldu. Artık her Ramazan’da sona yaklaştıkça hem Ankara’da hem İstanbul’da karate camiasıyla bir araya geliyoruz. İnsanlar birbirlerini görüyor, ramazan sofrasını paylaşıyor. Bayram öncesi birbirleriyle bayramlaşmış oluyorlar. Bu açıdan güzel bir gece olacağını düşünüyorum” dedi.
Dünya şampiyonası için çalışmaların başladığını söyleyen Esat Delihasan, “Eylül ayında başlayacak Premier Lig, İstanbul’da olacak. Yeri şuan da belli. 50’nin üzerinde katılımcı ülke bekliyoruz. Türkiye’nin uluslararası alandaki en büyük turnuvası. Bu anlamda büyük önemi var. Dünya şampiyonası öncesi evimizde yapacağımız son turnuva. Dünya kupası hazırlıkları başladı. Milli takım aday kadrosundan sporcular belli oldu. Ağustos’un 12’sinde kamp çalışmaları başlayacak. Ümit ediyorum ki Bremen’de, dünya şampiyonasında, iyi sonuçlarla ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
(İHA)