BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  GÜNCEL

Sahte tarikatçıya seks baskını!

Cennet vaadiyle insanları kandıran sözde tarikatçının iğrenç tezgahı sona erdi

Abone ol

Bursa’da kendisini tarikat lideri olarak tanıtıp, ‘dergâh’ adını verdiği eve gelenlere cennete gideceklerini vaat ederek ilişkiye girdiği iddia edilen Uğur K. tutuklandı.

Bursa polisi, bir ihbar üzerine Yıldırım ilçesinde ‘Dergâh’ denilen eve baskın düzenledi. Evde bulunan ve gözaltına alınan bazı kişiler, kendisini tarikat lideri olarak tanıtan Uğur K. (47) ile cennete girmelerine şahitlik edeceği iddiasıyla oral seks yaptıklarını ve ilişkiye girdiklerini söyledi. 19 kişinin ifadesini alan polis, bazı evli çiftlerin de dergâha geldiklerini ve Uğur K. ile ayrı ayrı cinsel ilişkiye girdiklerini saptadı. Bazı kişiler yaşadıklarından dolayı kimseden şikayetçi olmadıklarını söyledi. Polis, Uğur K.’nın bu işi 2003 yılından beri yaptığını ortaya çıkardı.

"YOKSA MÜRİDİM DELİRİR"

Evde çocuk ve hayvan pornosu CD’leri ele geçirilirken gözaltına alınan Uğur K.’nın ifadesinde şöyle dediği öğrenildi: “Evdeki ‘sır odası’nda kadın ve erkeklerle kendi istekleri ile ilişkiye girdim. Kadın-erkek hiçbir müridimle zorla cinsel ilişkiye girmedim. Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Kendileri gelip kucağıma oturur. Müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem, mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir.” Uğur K.’nın sağ kolu olduğu öne sürülen Mesut K. (42) ile Uğur K.’ya iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) de gözaltına alındı. Üç kişi çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.