BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Şahin'den AK Parti için ilginç benzetme! İmamın...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin partisi için ilginç bir benzetmede bulundu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “AK Parti, imamın beyaz sarığına benzer, en küçük bir leke kendini gösterir. AK ismini almak budur" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin de, seçmenin 7 Haziran seçimlerinde 1 Kasım seçimlerinde de en doğru olanı yaptığını söyledi.

AK PARTİ İMAMIN BEYAZ SARIĞI GİBİ

Şahin; “Vatandaşımız 7 Haziran’da ‘Bak ha, sizi uyarıyoruz’ demiştir ve biz de bu uyarıyı dikkate almışızdır. Biz AK Partiyiz. Ak Parti, imamın beyaz sarığına benzer, en küçük bir leke kendini gösterir. Ak ismini almak budur. Vatandaşın uyarısı hâlâ dikkatimizdedir ve bir takım yanlış yapanlar varsa, onların gözünün yaşına bakmadık” ifadesini kullandı.

“BÜNYEMİZDE BARINDIRAMAYIZ, HEMEN ATIYORUZ DEDİK”

“Bizim felsefemize aykırı davranacak kim olursa olsun, derhal gereğini yapacak beş kişilik bir heyet kurduk. Sözümüzü en son Merkez Yürütme Kurulunda yerine getirdik ve hemen dosya önümüze geldi. Falan kişi, falan belediye başkanı yanlış yapmış, haksız kazanç elde ettiğine dair bir takım iddialar var. İnceledik kuşkular ciddi. Tamam kardeşim bünyemizde barındıramayız, hemen atıyoruz dedik. Dolayısıyla 7 Haziran’da milletin vermiş olduğu mesajın sonuçlarıdır bu. Bunu belki daha önce yapmalıydık.