BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Şahin değişikliği öğrendiği an ne yaptı!

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin kabine değişikliğinin yazılı olduğu notu görünce inanamadı ve koruma müdürüne sordu...

Abone ol

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine değişikliği sonucu görevinden alındığını, katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ordu Valiliği arasında imzalanan 32 derslik okul töreninde korumasından öğrendi.


ŞAHİN'DEN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNE İLK YORUM


Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecileri selamlayan İdris Naim Şahin, bir gazetecinin, 'Kabinede yapılan değişiklik ve yeni dönemle ilgili bir açıklamanız olacak mı?' sorusuna, 'Dönem aynı dönem, değişen bir şey yok' şeklinde karşılık verdi.

Görevden alınan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine değişikliğini katıldığı bir programda önüne getirilen bilgi notundan öğrendi. Bakan Şahin notu okuduktan sonra koruma müdürüne "doğru mu?" diye sordu. Kısa sürelik duraklamanın ardından bilgi notunu cebine koydu.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Ankara'da, memleketi Ordu'da yapılacak olan 32 derslikli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi binası inşaatının TOBB tarafından finansmanının karşılanmasının protokol imza törenine katıldı.

İNANAMADI KORUMASINA SORDU

Bakan Şahin, burada yaptığı konuşmada "Bu ülkeye hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkese selam ve saygılarımız olsun. Bu ülkeye hizmet eden bu ülke insanına, gençliğine, sağlığına, eğitimine güvenliğine emek verip ter döken, yüreğini ve imkanını ortaya koyan herkese saygı duyuyoruz." dedi.

Bakan Şahin kürsüde yaptığı konuşmasının ardından imza törenine geçtiği sırada kabinedeki değişikliği kendisine sunulan bilgi notundan öğrendi. Şahin, notu okuduktan sonra koruma müdürüne "Doğru mu? diye sordu. Kısa sürelik duraklamanın ardından bilgi notunu cebine koyan Şahin ardından imza törenine geçti.