BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sahiller boşaldı

Muğla’nın tatil merkezi Marmaris ilçesinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle yerli turistlerin oy kullanmak için ilçeden ayrıl...

Abone ol

Muğla’nın tatil merkezi Marmaris ilçesinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle yerli turistlerin oy kullanmak için ilçeden ayrılması sahillerin boşalmasına sebep oldu.
Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Marmaris’te sahiller sabah saatlerinde boş kaldı. Öğle saatlerine kadar boş kalan halk plajı , öğleden sonra oy verenlerin serinlemek için sahillere gelmeye başlamasıyla yeniden dolmaya başladı.
Hava sıcaklığının 36 derece hissedildiği ilçede, denize girip güneşlenmek için gelen yerli turistlerin bazılarının oyunu kullandığı kimi tatilcilerin ise oy kullanmaya gitmeyeceğini söylemesi dikkat çekti. Yeni evlenen Levent ve Kübra mutlu çifti balayında oldukları için oy kullanmayacaklarını söylerken, tatilini Marmaris’te geçiren Leyla Buldak, oyunu sabah erkenden kullanarak plaja güneşlenmeye geldiğini ifade etti.

88 YAŞINDAKİ EMEKLİ ÖĞRETMEN: “BU BENİM SON OYUM”
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sabah saatlerinde Sabancı Lisesi’ne gelen 88 yaşındaki emekli öğretmen Duygu Altınışık, hasta olmasına rağmen oy kullanmaya geldiğini kaydetti. Altınışık, çok yaşlandığını dile getirerek, “Bu benim son oyum, belki bir daha seçim göremem” ifadesini kullandı. Marmaris’te Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacak seçmen sayısının 62 bin olduğu kaydedildi.
(İHA)